Sebahatmiraysuu Kızlar meraba dün bi anda karnimda kasiklarimda ve belimde ağrıyla hastaneye gittim alttan baktılar hiç-bir sıkıntı olmadığını söyledi dr normal ultrosonla da baktı herşey yolunda dedi bebegin kalp atışları hareketleri falan yerinde dedi agrım var çok fazla dedim nst ye gönderdi sancim 70 lere kadar cıktı ağrıdan belimi hissedemedim bi süre sonra nst sonucuna göre evet sancin var dedi idrar istedi birde serum verdi serumu takildim idarimda birşey çıkmadı serumu yedim biraz ağrılarım geçti tekrar nstye baglandım sancim düştü biraz daha sonucuma göre bu aylarda yalancı sanci oluyormuş 1.5 aylik bir süreçmis bu erkek bebegin bele vurması ve hamileliğin zor geçmesi biraz daha normalmiş bu sancılar oluyormuş aslında 2. Hamileligiim tecrübeliyim ama ilk defa böyle birşeyle karşılaştım serumla dindirilebilen agrilarmis gün içerisinde çok sancim oluyor bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi acaba ??
GiZem3434 Sebahatmiraysuu bende de oluyor o sancı bel ağrısı hareket yavaşlığı bende korktum senin postu gördüm biraz rahatladım benimde 23 haftalı oldu ama benim kızım olacak
Sebahatmiraysuu GiZem3434 bende yanlız değilmişim bunu anladım erkek de normalmiş doktorlarım çevremdekiler herkes aynısı dedi ama bilmiyorum hayırlısı olsun