dilara3456 Nedbur öyle yapcam galiba açık bir şekilde bana detaylı bir şekilde açıklama yapması gerekiyordu değil mi
dilara3456 Bir de çok çok özür dileyerek soruyorum lütfen kusura bakmayın özel bölgede de ağrı yapıyor mu çünkü ayağa kalkarken yürürken zorlanıyorum
Nedbur dilara3456 özellikle yürüdüğüm zaman batma şeklinde oluyordu evet doktorunun seni bilgilendirmesi gerekiyordu kanama alanı demek düşük tehlikesi demek
fyzn01 dilara3456 bende şuan aynı durumdayım 1 aydır böyleyim hala kanamam oluyor bir geçiyor bir geliyor yine progestan fitil kullanıyordum doktor bu sefer iğneyede başladı bakalım nasıl olacak çok zor süreç
Saree_ dilara3456 Bendede 8. Haftada kese etrafında kanama vardı şuan yok progrstan kullandım normal vajinal kanamada oldu hatta yatış yapıldı hiç korkmayın dikkat edin kendinize 🌺🌸
Yelizkaya dyg0798 benimde ayni 11 haftalıkken gittiğimde kese etrafında küçük bi kanama olduğunu söyledi ama hiç kanama leke vs hicbiseyim olmadı Progestan fitil şeklinde verdi kullanıyorum şuan 14haftalık haftaya doktora gideceğim umarım tamamen kaybolmuştur
dilara3456 Yelizkaya inşallah benim ilk haftalarda progeston fitil verdi ama ben kullanmadım sonlara doğru iki tane kalmış kullansam bir yararı olur mu
Yelizkaya dilara3456 inanki bilmiyorum banada günde 2 kere yazmış ama sadece gece yapabiliyorum 1 kez
dilara3456 aylinmasal kaç haftalıkken olmuştu ve doktorunuz size ne dedi dikkat etmeniz gereken konular nelerdi
aylinmasal dilara3456 6 haftaliktim ayaklarını uzat dinlen dedi ilaç verdi ertesi hafta gittiğimde gecmisti
jrgenc Haftamda oldu bende progestan iğne ve fitil kullandım 5 hafta kadar şuan 19 haftayım kanama alanı geçti ama hala ilişki vs yasak 20 dk ayakta kalınca hemen sol kasığıma ağrı giriyor o yüzden dikkat ediyorum doğuma kadar geçmeyecek gibi hissediyorum bazen
aylinmasal jrgenc ilaç verdi dinlen dedi ben işe bile gitmiştim ertesi hafta geçti hemen inşallah sizinkide hemen geçer
dilara3456 aylinmasal inşallah benim doktorum bana bir şey demediği için aklımda bir sürü soru var gerçekten ama inşallah geçer benimki de
gulumommyyy dilara3456 benimde ilk hamileliğimde öyle olmştu bende doktor yazan ilaçları kullandım kendi kendine geçti