Zeynep-1999 Kimyasal olur canım benim de öyleydi 5.42-11.70-7.54 böyle oldu 48 saat arayla sonra adet oldum
znnnr Zeynep-1999 kimyasal olsun da yine kabulum .. hani dış gebelik kürtaj vs gibi durumlar olmasın tek derdim o tabi çok isterim artsın ama kısmet .. seninki yine iki kat artmış ilkinde benim o bile olmadı
Zeynep-1999 znnnr bu rakamla dış gebelik olmaz canım dış gebelik de çok yüksek artar seninki kimyasal büyük ihtimalle
znnnr Zeynep-1999 ay inşallah ya ya sağlıklı olsun tabi en büyük temennim ama sağlıklı olmayacaksa da bi an önce adet olayım kendi kendine bitsin çok korku girdi içime
Zeynep-1999 znnnr sağlıklı değildir canım kesinlikle dış gebelik de değildir en geç 3 gün içinde adet olursun sen
znnnr Zeynep-1999 ay dış gebelik olmasın da ondan çok korkuyorum sağlıklı ilerleyecekse sağlıklı yoksa kimyasal ile sonlansın
znnnr mavig ilk kez böyle bir yorum görüyorum 🥲 beta takibi yaptın mı değerlerin kaçtı paylaşabilir misin
melisadaaa mavig merhaba benim betam 21haziran 1015 23haziran 1550 26haziran 2234 yavaş dediler biraz Progesteron hormonu 11.9 umutlu dediler sizde nasıl süreç oldu
mavig znnnr tam hatırlamıyorum ama 234 ,510 670 bin kusurdu sanrm yani once iki katı sonra tam iki kat artmadı zate
znnnr mavig sonra artış düşebiliyor ilk başlangıç önemli canım seninki güzel artmış en azından %50 60 artmalı ben 6.69 ilk değer ikinci değer iki gün arayla 7.84
mavig znnnr evet ozamanlar bende cok uzulmustum cunku yuzde 60 diyorlardı hep ama yüzde 50 de normal olabirmiş benimde duzensizdi once iki katı sonra 50 lik artıs sonra tekrar iki katı duzensiz artmıstı hep sabit degildi
znnnr mavig Zaten artış hep aynı olmak zorunda değil ama benimki iki kere tek bakıldı ve başında olmasına rağmen artış çok düşük ona takıldım kaldım pazartesi tekrar kan vereceğim
znnnr mavig 50 60 artış yine okey benimki %17 çok çok az ama bakalım pazartesi yine kan vereceğim sonuç nasıl olacak dün kaset test yaptım çıkmadı kaset testler 20 üstünü algılıyot