yagmur11bebek rustemli_08 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 23 yaşındayım ilk gebeliğim 37+5ten selamlar 🐣🐣
elifsn23 atik_ tekim sanıyordum ya herkes 20 li yaşlar ikinci çocuk diyor ben 30 oldum daha doğmadım 😂
merve_tp gmzbs 37 yaşımda benim de ilk gebeliğim 3 ay sonra kucağıma alıcam nasipse. Genç anne olmak çok güzel gerçekten yaş farkı çok olmuyor ama işte nasip meselesi. Ben daha erken anne olsaydım layıkıyla yapamazdım bence. İyi ki şimdi diyorum.
gmzbs merve_tp herseyin bir zamani vardir iste Allah aratmadi cok sukur🙏 en fazla genclerden biraz daha fazla yoruluruz napalim🙂 saglikla gelsinler insallaah
dilannyagmur Bu işin vakkosu benim ozman 28 yaşındayım üç kızım var dorduncuye hamileyim üç hafta sonra doğumum var en büyük kızım on yaşında ortanci sekiz küçüğü beş 🤣
elifsn23 temmuzonbir ben de aynı şekilde valla çevrem ve ailem hemen olsun dediler ben bir sene bekledim sonra hazır hissettim nasip de oldu çok şükür 🌸 inşallah sağlıcakla alırsın kucağına canım kaçıncı haftadasın
bsrelif Şu genç hamileler nasıl geçiyor hamileliğiniz ben 30 yaşındayım aşırı zor geçiyor ilk hamilelik yorgunluktan ve halsizlikten bittim ben