blnmyld Kızlar, 16 haftalığım banyoyu foşur foşur suyla karıştırılmış bingo oksigen çamaşır suyu ve cif yağ ve kireç sökücü ile birbirine karıştırmadım bişey olur mu yıkadım maske ve eldiven taktım yaparken
lokismommy blnmyld bende bugün mutfağı dip köşe temizledim baya da ağır kaldırdım hafif ağrım var geçmesini bekliyorum maske takmadım nefes alamadım eldiveni de çok nadir taktım ya offff bende 16+1 insanın yardım etcek kimsesi olmaması ne zormuş ya bugün çok içime oturdu bu durum
Gks_01 blnmyld bişey olmamıştır inşallah ama bu kadar fazla kimyasal normalde de önerilmiyor hamileyken ekstra dikkat etmeniz lazım ben klozeti 2 haftada bir çamaşır suyu fırçalıyorum foşur foşur yıkıyorum onun dışında haftada 1 glint sıkarak falan daha kokusuz şeylerle yapmaya çalışıyorum 2 kişiyiz zaten aşırı kimyasala bulamaya gerek yok dikkat edin
blnmyld lokismommy Evet benim annemler yakında kayınvalidem hep yardımcı olur ama ne zamana kadar onlara söyleyeceğim içim de rahat etmiyor zor ya of Rabbim kolaylık versin bize
zngns lokismommy yapılmaması gereken herseyi yapmışsın canm dikkat et uzan dinlen biraz bir daha da böyle işler yapmamalisin, bebegin ve senin sağlığın evinin temiz olmasından daha önemli bence değil mi
minecikk lokismommy malesef bende ayni durumdayım 27 haftalık oldum ev taşıyacağım öncesinde taşıma meselesi yoktu ağır temizlikler yaptım ve kimsem yok ev taşıyacağım şimdi yavaş yavaş kendim koli yapacam …..
zngns blnmyld bende öyleydim ama acaba bebegime bisey oldu mu düşüncesi bile daha ağır Bastı ve ağır temizlik yapmıyorum artık birde bebeğim olsun diye çok bekledim sende öyle düşün bazı insanlar kolay bebek sahibi olamıyor değerini bilin
lokismommy blnmyld amin 🥺çok üzüldüm gerçekten halime annem 9 saatlik uzaklıkta kayınvalidem 3 saat şu an yaşadığım şehirde hiç kimsem yok çok fena zoruma gitti ağlamama ramak kaldı😔
zngns blnmyld bi süre beklesin işler hicbisey bebeğin ve senin sağlığından önemli değil napalm bi süre pis olsun
blnmyld lokismommy İşte mecbur kalınca yapıyoruz bazı şeyleri napalım çiçeğim kocaman sarılıyroum sana buradan bolca dinlen 💕
seniseviyorumallahim lokismommy kayınvalidem 5 dakika uzaklıkta, kendi annem 45 dk uzaklıkta ama 3. Çocuğuma hamileyim kiöse yardımcı olmadı. 37.haftadayım herşeyi kendim yapıyorum
lokismommy zngns bi daha yapmam eşim de eve gelince çok kızdı şimdi kendisi yapıyor kalan bütün işleri normalde de eşim yapardı ama 2 gündür hasta hasta işe gelip gidiyor ona da kıyamadım 😔 şu an dinleniyorum bi daha tövbe ilk defa yaptım zaten korkudan daha da yapmam full yatış🥲
zngns blnmyld normal supurgeni yap dinlenerek bulaşıgini topla tamam ağır kaldırıp bütün deterjanlari kullanmaya gerek yok sakinleşmek lazım misafirin ne düşündüğünden daha önemli bebegin
blnmyld zngns Emin ol onu herşeyden daha çok düşünüyorum etkileme olmasın diye maskemi eldivenimi taktım kokusuz çamaşır suyu kullandım
blnmyld zngns Çok haklısın çiçeğim ilaçladım bıraktım dinleniyorum yemeğimi yedim şimdi durulayacağıp bugün dinleneceğim
zngns blnmyld ya ister istemez bazı işleri dayanamayıp yapıyoruz bende öyle ama çok da misafir gelecek vs diye kendini yıpratma bu süreçte sonuçta hamilesin gelen misafir de azcık anlayışlı olsun robot süpürge varsa onu kullan cogunlukla
blnmyld 097 Aynen zaten öyle sürekli yapmıyorum şimdi hem bayram geldi diye yaptım hemde bayadır yapmadım diye yaptım