Ferise34 5 mayıs pik 6 mayıs silik oldu test. 14 mayısta yani dün ALBİ marka test yaptım negatif. Dün 9. Gün diye hesapladım DPO yu. SAT 18i daha da dönmez burdan değil mi?
lokismommy bence en güvenilir dpo 12 zaten adet günüze denk geliyor bide o gün yaparsınız henüz geç değil
Ferise34 znnnr belki daha çok çok yeni olduğu için hormon değerlerine henüz işlenmemiştir. Bence ümitsizliğe kapılmayın. İleriki günlerde yerine oturur diye düşünüyorum
znnnr Mrsfly aile hekimi de ondan şüphelendi pazartesi tekrar kan verecem ama herkes öyle diyor muhtemelen öyle
Mrsfly znnnr allah hakkında hayırlısını nasip etsin öyleyse de üzme kendini benim bir kimyasal bir düşükten sonra kızım oldu
znnnr Mrsfly bir kızım var benimde bu ikinci için uğraşıyoruz kısmet her şey tevekkül etmek lazım .. Allah kimseyi aratmasın inşallah canım
znnnr Ferise34 ay keşke bir yanım umutlanmak istiyor bir yanım da umutlanınca hayal kırıklığına ugrycam diyor o yüzden kafam karmakarışık Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin sağlıksız bir gebelik olacaksın hiç devam etmesin benim için daha iyi olur