incilaada 34+4 haftalık hamileyim ve bugün ki doktor kontrolüm de bebeğim 2450 gr dedi bana az gibi geldi ya benımle aynı haftalardayken benişlwriniz kaç kiloydu
Ziyangillerrr_ incilaada Canım benim 32+1ken 2330 gramdı bende bugün 34+4 oldum çarşamba günü kontrolüm var doktorum 2330 gramken kilosu fazla demişti yani senin haftana göre kilosu gayet ideal
semahayall incilaada neden az geldi size , 34+4 te benim kız da 2.365 gram sedi , gayet haftasıyla da uyumlu yani
daisyildiz incilaada 33+6dayken 2334tü doktor bir şey demedi şuan ben de 34+3üm ama haftaya görmeye gidicez bebişi seninki iyi bence 🫶🏻🌸
tugbaakdeniz incilaada ben 38.Haftada 2.440 gr Doğum yaptım bu kadar sorun etmeyin canım . Bana dokktırum 2.5 kiloyu geçerse korkmaya gerek yok dedi ☺️
tugbaakdeniz 097 maşaAllah tabi ki normal biraz yanılma payları da oluyor . Benim bebekler küçük doğuyor sonra toparlıyor şükür ama bunlar sağlık sorunu değil şükür . Sizinki de maşaAllah tam olması gerektiği gibi 😍
tugbaakdeniz 097 hiç korkma ve hiç bir doğum yöntemi için direnme derim . Hakkında hayırlısı ne ise senin ve bebeğinin sağlığı için hangi yöntem gerekirse ona direnme lütfen . Kötü örnekler var ne yazık ki. Allah gönlüne göre nasip etsin insaallah . Hiç korkma 😍
biriciginannesi 34 haftalıkken 2.300 demsiti şimdi. 35 haftalığım pazartesi günü yine gidecem baklm kaç olmuş 1 Haziran’da da doğum olacak
elif20261 incilaada bnim de 33. Haftada 2400 dedi bana da kilosu fazla geldi doktor normal diyor ama acaba benimkinin de kilosu mu fazla ki
aliramoO Benimde 33 haftalıkken 1700grdı kilosu azdı cuma günü kontrolüm var bakalım ne kadar kilo aldı