annekiz6141 Nzisty ilk gebelık mı? Benim ılkde de erkenden çıktı ıkıncı de daha da erken çıktı 😂🙊 şuan 32+5 iz ama sankı doğum yapacak gıbi göbeğim ama annem diyor assagi düşmedı karnın daha 😂
gamzekonakkl Nzisty 7 haftalık hamileyim sadece 1 kilo aldım ama gobeğim var şimdiden çıkarmı bilemedim ilk gebeliğimde 3 aydan sonra çıkmısdı 2. Gebeliğim erken çıkdı muhtemelen şişkinlik gaz
eldanar Benim ilk gebelikte bu kadar değildi şimdi 8-9 haftadan itibaren millet aaa göbeğin belli olmaya başlamış diyorlar hele yemek yiyince 6-7 aylık gibi oluyorum halbuki 2 kg aldım sadece
parla94 Benim de ilk hamilelik am 13. haftada belli olmaya başladı kıyafete göre. Pantolonlarım oluyor hala, kilo da almadım ama göbeğimin şekli değişti. Dar bi elbisem var onu giydim direk hamile göbeği 😂
Nzisty gamzekonakkl benim gaz değil onu biliyorum da şaşırdım ilk gebelik doktor 5 kgden fazla yasak dedi
aframoms13 Nzisty ya bişi diyimmi ilk gebeliğimde 4. Ayımda göbeğim belrigin olmaya baslamıstı şimdi ikinci gebeliğim 6.haftadan cıkmıs gibi eşim dalga geçiyo benimle 🤣
Nzisty aframoms13 ayyyy maşallah benim de çok çıktı eşim dün inanamıyor ilk gebeliğim rahim darlığı da var belki ondan çok çıktı
aframoms13 Nzisty bazıları gaz vs demiş de vallahi billahi gaz değil 😄 daha önce de gebe oldum yani hiçbişey yoktu. Doguma gttiğimde kim dogurcak dıye baktılar etrafa o kdr görmediler göbeğimi😄 bunda iştahım da fazla hep yiyorum belki onun etkisi olur bilemem