Serifeavci Merhaba hanımlar.. 15+6 haftalık hamileyim... isteyerek tedaviyle çoçuğum oldu... ama hamile olduğum öğrendim günden beri nefes alamıyorum KENDİ EVİMDE ÇOK SIKILIYORUM. Kendi evimi toplamak bile içimden gelmiyor. Dısarı çıktım anda birileriyle olduğum anda ğeciyor. Evime girince midem bulanıyor midem bile şişiyor... çok aşırı daralıyorum. Sürekli beynimde bebekle ilgili sorular ne alınçak ne yapmam lazım yalnız kaldığım zaman hep bununla uğrasıyorum. Artık dayanamıyorum çok sıkılıyor yüreğim... böyle olan var mı varsa nasıl kurtuldunuz
Fatmaklc66 Serifeavci ben oyuzden annem yakinimda teyzelerim falan onlara gidip geliyorum gulum benimki ozmaan geciyi bende henuz ayni durumdayim bugun usendim giyinip gitmeye uzaniyorum saat 9 dan beri ayni yerde😬🤣
Serifeavci Fatmaklc66 ben gurbetteyim. Bir kayannam var bir de bi kaç arkadsım... vallahi bende uzanıyorum 9 dan beri... :(
Emineaslan Kızlarım canlarım bende aynı durumdayım ay ay hakkarilerde anadan babadan ayrı yalnız başıma eşimde hep görevde evden biktim yaşamaktan bile biktim inanın
cansuuhakann Emineaslan Hakkari’nin neresindesin :) yeni döndüm bende ordan. Allah kolaylık versin canım benim
cansuuhakann Emineaslan Şemdinli , Çukurca , Yüksekova gezdikten sonra en son tekserden döndüm. Merkezdeydim bende canım