esrafi5 Bebeğim küvezde inşallah kısa süre sonra taburcu olcak allahın izniyle anne bebek uyumu yapıyorlarmış diye duydum 2 gün haftanede bebekle kalıyormuşuz heralde sizler nasıl geçirdiniz bu süreci böyle bi durum varmı acaba devlet hastanesinde takipli
Bebegim3444 esrafi5 ikizlerim küvezde kaldığı zaman yani öyle hastanede kalma mevzusu olmadı birinde dört gün yerine beş gün öğlenleri gittim 3 saat kaldım göğsümde yatırdım emzirdim o şekilde oradaki hemşireler de eğitim falan verdi daha sonrasında taburcu oldu
ulkusblog esrafi5 günde 3 kez emzirdiğim oldu ancak kalma yoktu, devlet hastanesi. İnşallah yakın zamanda kavuşursunuz
myangelson esrafi5 beni de hastaneden çağırdılar yanınızda kıyafet getirin hastanede misafir edebiliriz falan dediler gittim. İlk önce kuvoz tarafında işte bezini falan değiştirmeyi gösterdi ateş ölçmeyi gösterdi emzirmeyi gösterdi. Sonra bir süre öyle baktım ben. Doktor geldi taburcu ediyoruz dedi çok şaşırmıştım ben anne oteline verecekler sandım ama eve gönderdiler direk
esrafi5 myangelson yaa ne güzel inşallah bizimde öyle olur sürekli gidip geliyorum emzirmeyi gösterdiker herzaman deniyoruz her akşam yarım saat falan kucağımda yatıyor altını falan ben değiştiriyorum denk geldiği zaman inşallah bizimde öyle olur
myangelson esrafi5 aslında bir yandan öyle kalmak da iyi olur. Bizde hiç onları yapmamıştım hepsini aynı gün yaptım afalladim biraz. Hiç bez değiştirme falan tecrübem yoktu 😅
bebekuffgbkm esrafi5 biz erken doğdu 31 hafta solunum sıkıntısı vardı sürekli oksijen değerine bakiyo birgün bakti düzleme var sonrası senin bakımına. Bakiyo
merve588 esrafi5 ilk gebeligimde oglum 1 hafta hem sarilikdan hemde enfeksiyondan kalmisdi anne oteli diye gecen bi odada kalmisdim 3 saatte bi çağırıyorlar gidip emzirip tekrar odaya gidip uyur dinlenirdim suan varmi ayni sey bilgim yok 5 yasinda oglum