bsryq Normalde reglden 2-3 gün önce ağrılarım başlar bu ay 1 hafta önce başladı hala regl olmadım günü de geçmedi dpo11 de test negatif çıktı ama hamile olabilir miyim acaba çoğu belirti var kasık ağrısı batması uyku hali vs
Cansin_01 bsryq olabilir canım sonradan pozitife dönebilir. Ben 11 dpo da negatif görüp 13 dpoda pozitif görmüştüm ama kimyasala döndü benim. Hatta o güne kadar adet olacakmış gibi ağrılarım da vardı gayet
rustemli_08 bsryq eyer düzenli adetiniz varsa ve vaktindan 2,3 gün geçmişse ola bilir,ben 10 gün bekledim sandim ki regl olucam vaktiydi çünki,regl ağriları ile aynisi oluyor zaten bide eğilip kalkınca belim karnim ağriyordu.Hamileymişim😁
leblebi_ bsryq bende böyle şüphelenmiştim bir hafta önden ağrım başladı ilişki sırasında daha çok ağrı oluyordu sonra üç gün gecikince test yapmıştım
Havin49_ bsryq benim aşırı şiddetli ağrım vardı ama regle 3 gün kala yaptığım test kopkoyu bi kırmızdı
peanutbutter supermommss leblebi_ rustemli_08 Cansin_01 Peki bu ağrılar böyle bıçak saplanır gibi bir ağrı mı bir anda gelip giden karna ve kasıklara yoksa baya bildiğimiz regl geldi gelecek anlarında olan sancılar var ya onlar gibi miydi yoksa hepsi mi 😂🫣
leblebi_ peanutbutter benimki regl sancısıydı hatta kesin olucam diyip üstünde durmadım ilişkideyken o kadar ince ve dayanılmaz bi sancıydıki o şüphelendirmişti zaten ama herkesin farklıdır
Cansin_01 peanutbutter ben 2 kez kimyasal yaşadım sağlıklı gebeliğim henüz olmadı ilk yaşadığım kimyasalda bıçak saplanır gibi oldu iki kez anlık geldi gitti ama 12.gun falandı benim onu yaşadığımda tam yerlesiyodu sanırım iki gün sonra betam 60 di. O da sağlıksız oldu. Ve bu bahsettiğim kimyasalimda adet olacakmis ağrısı yoktu sadece o saplantı ağrı olmuştu.Her vücut farklı herkesin belirtileri farklı bence takilmayin belirtilere vücut alışıyor zaten ve her ay kendini gebeliğe hazırlıyor
bsryq peanutbutter valla bi haftadır geldi gelicek diye bekliyorum aynı tarif ettiğiniz gibi😅 İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırsınız🩷
peanutbutter bsryq bat ne zaman sizin? Amin inşallah isteyen herkes tez vakitte güzel haberler alsın 🙏🏻