ypyls Kızlar bugün muayeneye gittim doktor 4 4.5 haftalık dedi kese 4 mm 26 sına randevu verdi belki kalp atışını duyarız dedi aşırı evhamlıyım o zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Esma006 ypyls geçer geçer erken öğrenmişsin benim gibi dikkat et bol bol dinlen meyve ye bol bol hayırlı haberler inşallah ❤️
ballim_dunya ypyls ya hayırlı olsun canım bende bugün keseyi gördüm çok şükür bayramdan sonra kontrole gidicem kalp atışı ve bebek için inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
bmmomss ypyls bizde 5+4üz bugün kese gördük 25 i kalp atışı için gün verdi doktor aynı heyecan aynı stresle bekliyoruz bizde 🥹 Çok yakınmış günlerimiz
svdsam Aynı günlerdeyiz sanırım bugün de çok şükür ben gördüm keseyi 🙏🏻Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ypyls kedilivebebeli göğüs hassasiyeti ara sıra kasık bel ağrısı gün içinde nadiren bulantı var canım
rabiavatan Patlıcak gibi karnım da hazımsızlık oluyor onun dışında yok bende 5+1 bugün 30 una randevum var umarım kalp atışını duyarım
ypyls ballim_dunya hayırlı olsun sağlıkla gelsin gözünüz aydın bence bayramdan sonra kesin duyarsınız🫶