ozlm4835 Sezeryanım olacak ama acayip bir heyecan ve korku sardı heryerimi 🤦🏻♀️🙈 ve 5,5 yaşındaki kızmı bırakıp ameliyathaneye girmek çok zor geliyor 😓
minnos1b ozlm4835 benim de 2. Sezeryan olacak. İlk çocuğum 3,5 yaşında ben de aynı güne doğum yapacağım eğer bir aksilik olmazsa. Tam 38. Haftada olacak. Daha fazla beklemek istemedim çocuk çok aşağıda. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur ❤️
ebruuuuuummmm Benimde 22 mayııssss 😱 ilk hamileliğim o yüzden tecrübem de yok sezeryan olucak benim de bir öneriniz var mıı doğumdan sonrası için
ozlm4835 ebruuuuuummmm hayırlısı ile alırsın inşallah kucağına 🙏🏻🥰 mutlaka depend al hayat kurtarır ilk gün elbise gecelik giy depend değiştirirken çok rahat oluyor pijama altını çıkar giy daha zor , doğumdan sonra mutlaka bol bol kahve iç anesteziyi atmak için
ozlm4835 songulattepe benim 2. Ama bendede durumlar aynı hiçbir acı hissedilmiyor ama yinede bile bile kesilmek ürkütücü🙈
ozlm4835 ebruuuuuummmm yok yok hiç iç çamaşırı bile koymadım çantaya bildiğimiz kilot bez depend yanlardan yırtıp atıyosun yenisini giyiyorsun
ozlm4835 minnos1b 🥹🥹 benimde çok aşağıda 30. Haftada erken doğum riski olmuştu hatta 🙈 38+5de doğacak inşallah sağlıkla gelsinler🥰