smgsmg59 060436 ben geçem hafta kestirdim valla kısacık hem de çok rahat ettim. 33 haftalık hamileyim dayanamadım
smgsmg59 060436 inanmıyorum böyle şeylere yok aklı kısa olur ömrü kısa olur filan. Öğretmen bir arkadaşımın ablamın diyeyim iki kızı da tıp okuyor. Hamlileliğimde hep kestirdim dedi çok şükür kızları zehir gibi
060436 smgsmg59 bende inanmıyorum konu evlat olunca bi tedirgin oluyor insan aman dedim be gelirse rabimdem gelir kestim 😍
annekiz6141 060436 Kız bana yakışıyor ama kellık 😂😂🙊 esım bıle dıyor kel yap çok yakışıyor sana dıye 😂 yanı açık olsam sexi küllerden olurmuşum valla djshshsb
060436 annekiz6141 hahajsjs alemsin aşko ya benim kafam küçücük sıfıra vursam çocuk gibi olursun 😂😂 bu halen bile eşim kuş kadar kafan var diyor 😂😂😂
060436 annekiz6141 esim aile tarafı kendisi kafaları kocaman benim bebelerde onlara çekmiş ama benim kafam küçük hep bu konuda kuş kafalim der 😂😂😂
AtlantisKralicesi 060436 seni çok iyi anlıyorum ben de çok bunalmistim kesmiştim ama uzun saçlı halimi ozledim saçlarımı özledim kızım büyüdü yeter dedim
AtlantisKralicesi 060436 kız yok uzuyor hızlı uzuyor 2 senedir kısaydi hep kapalı da olsam evde yine saçlarıma özen gösteririm uzun halini seviyorum o yüzden 😁
060436 AtlantisKralicesi He ondan desene bende çok severim bakim yapmayı saçlarıma ama uzun kullanamıyorum. Başım kaldırmıyor
060436 buse2507 alakası yok ama eski kafa insanlar diyor kesmeyin iyi değilmiş hamilelikte diğe hurafe işte