060436 AtlantisKralicesi artık okadar ağır geliyorki kafamda kocaman bir yük varmış gibi bende kısa çok severim rahat ediyorum yazda geldi sıcaklarda uzun hiç çekilmiyor kesicem bende ya
AtlantisKralicesi 060436 seni çok iyi anlıyorum ben de çok bunalmistim kesmiştim ama uzun saçlı halimi ozledim saçlarımı özledim kızım büyüdü yeter dedim
060436 elaefem işte şuan bende seni gibi düşünüyorum konu insanın canının bir parçası olunca bir çekiniyor bende inanmıyorum ama işte su hurafelerden bir kurtulamıyoruz😂
elaefem 060436 aynen öyle bende sırf onun için bekliyorum bu kdr dayandım az daha dayancam doğum olur üç gün sonra giderim kestirirm.inanmıyoruz ama insan işte etkileniyor konu evlat olunca 😂
tortillam_ 060436 Aklı kısa mı olur hurafesi mi neydi o. Ben kendim kestim 😂 Hala uzun kestirmem lazım
NilVibe nazar12 yaaa büyük şans 😄 bir şey sormak istiyorum, eşinizde diğer kuaförler gibi azıcık ucundan al diyince saçın yarısını kesiyor mu 😄 çevremde ne kadar kuaför varsa böyle yapıyor her seferinde artık girmiycem diyip mecburen gidiyorum, deli oluyorum
twobabymomm 060436 hurafelere asla inanmam ama bu konuda kendime engel olamıyorum doğumdan sonra kesicem malesef 🤣
NilVibe 060436 ben yaklaşık bir ay önce kestirdim kuzum, öyle şeylere inanma dinimizde hurafelere yer yok. Ama ben kestirdiğim pişmanım, kuaför yüzünden tabi 😄 adama düz kes uçlara hareket ver dedim kat attı ya şaka gibi
NilVibe 060436 öyle bitanem ya, iyice soğudum kuaförlerden, bir de şeytana uydum gittim sincanda başkent kuaförde kestirdim(instada falan çok reklamları dönüyor görmüşsündür belki) kendi kuaförüme gitmeyip, o kadar pişmanımki
NilVibe nazar12 ne güzel 😄 ben anlamıyorum ki bu dışarıdaki adamlar kadınları dinlemek mi istemiyor ne dersen de kendi bildiğini yapıyor 😄 adam gösteriyor bu boy iyi mi diye evet diyorum ondan daha kısa kesiyor mesela, lan sen sordun ya onu da niye kısalttın 😄 neyse inşallah çabuk uzar tek temennim o
gizemli00 060436 bende tesettürlüyum uzun saça artık sabrım yok iki ay sonra insAllah iki çocuk anası olucam kısa saça devam ama çok hurafe var ama yinede keseceğim
097 060436 ben de tesettürlüyüm saçlarım belime kadar uzundu uzun seviyorum ama kıvırcık gür saçlarım var bu yüzden duşta çok kalıyordum evim zaten soğuktu bide kışın hep hasta oldum o haftalar bende artık öksürmekten çocuğa bir şey olacak bari keseyim hem kuruması çabuk olur hem yıkaması diye kestim 🥹 uzun süre sonra ilk defa saçlarımı öyle gördüm ama zaten iyi değildim kestim sinirden hiç bir şey olmuyor hamilelikte
lalelola Bu şaka mı? Neden saçını kestiremeyesin ki? Bunun hamileliğinle ne alakası olabilir ki… Aman Allah’ım.
060436 lalelola sakın olun bende pek inanmam etraftaki insanları bilirsiniz furafeleri bitmezez bende bi kızlara sorim dedim kestim bugün rahatladım valah 😂😂
ozlm4835 lalelola 😆 bende hiç inanmam böyle bir hurafe var maalesef, hamileyken saç kestirilirse bebeğin ömrü kısalırmış diyorlar.🤦🏻♀️