Momyy1999 Kızlar gebelik var mı sizce ? Çok silik görüyorum. Bat 15 Mayıs bugün adet olmayınca yapayım dedim. Gebelik testi markası nimo Daha önce kullanan var mı ? 11 Mayıs pazartesi hcg hormonum negatif çıkmıştı.
MamaSmiles Momyy1999 ikinci çizgi az da olsa gözüküyor daha çok yeni olabilir 2 gün sonra tekrar ederseniz daha net olacaktır
Momyy1999 Zmomer Teşekkür ederim evde bide predictor marka gebelik testi var o daha güvenilir diyorlar onuda pazar sabahı yapayım dedim kesinleşsin diye
allyslife Momyy1999 evet daha iyi olur, onu pazar ya da pazartesi sabah ilk idrarla yap. Var gibi duruyor bu testte ama markayı hiç duymadım
glcnylmzz Momyy1999 görür görmez geldim merak etme pazar günü tekrarlayınca at bize de 😊 predictor early daha hassas awox da çizgi olan predictorde daha belliydi benim testler 😊
Momyy1999 glcnylmzz Sağ ol canım inşallah Ne yapacağımı bilemedim mutluyum şu an Allah’ım inşallah gerçekten pozitiftir Allah’ım inşallah sağ salim bebişleri kucaklarımıza alırız sağ salim kavuşuruz
Allahneverdiysee Momyy1999 bu test yaşancı pozitif verebiliyor dikkat et benim de bat 15 inşallah hamilesindir 🌸
Momyy1999 glcnylmzz Aaa gerçekten daha belirgin benimde elimde var prodictor pazar sabahına saklayayım dedim
glcnylmzz Momyy1999 evet ve beta 23ken böyle çıktı epey hassas pazar günü tekrarlarsan daha koyu çıkar 😊