asya12kes Bu degerde gozukmesi gerek dedi. Dış gebelik geçmişim var oda korkutuyor. Yarın tekrar kan vericem. Degerleri böyle olup sonradan kese gören var mu
allyslife asya12kes vajinal bakıldı mı? Benim de 3.000de vajinalde görülmedi, 3.800′de sağ tüpte görüldü maalesef. Dış gebelikti iğne ve ameliyat oldum.
myangelson asya12kes geç döllenmedir belki. Benim değer 4000 çıktıktan 2 gün sonra gittim doktora vajinalden zar zor küçük bir kese gördü. 4+2 ydi
asya12kes allyslife Bende Ekim ayinda aynı şekilde oldum iğneyle düştü Buda mı öyle acaba kese olusur mu sonradan
allyslife asya12kes vajinalde görülmediyse üzgünüm ama kese görülebileceğini sanmıyorum ya.. sen yarın tekrar kan verip muayene ol mutlaka
allyslife asya12kes hafta önemli değil canım beta önemli şu an için, beta ile kese takibi yapılır. İnşaallah sağlıkla güzel haberler alırsın😍
Esma006 asya12kes geç döllenme olabilir bende kendime göre 8+2 mesela bugün 6 haftalıkken gittigimde kese vardı bebek yoktu Doktorlar korkuttu boş gebelik diye bir hafta sonra gittiğimde gördüm bebeği kalp atışı meğer geç döllenmiş ölçtüğünde o zaman 6 haftalık çıkmıştı