Meralcanciftci yapmayin lutfen, icen insan baska icenin var oldugunu bilince vicdanini rahatlatmaya calisiyo biliyorum ama nolur yapmayin. 10 senedir sigara iciyorum gunde bir bucuk paket bazen 2 kalkar kalkmaz bile sigara icerdim yada gece uyandigimda, hamile kaldim 2 hafta birakamadim sonra azalttim biraktim derken 10 haftalik kalbi durdu. Tekrar hamile kaldim 6 haftalik olana kadar ictim hatta doktorum simdiye kadar cok sigara ictigim oncekininde kalbi durdugu icin onlem amacli kan sulandirici baslatti ben hep sey diyordum herkesin doktoru gunde 3 e izin veriyor herkes iciyor falan diyordum yalniz esimin yaninda beni cok sert uyardi bebegimi tekrar kaybedebilecegimi sigara icmeye devam edersem aldigim ilaclarin hicbir ise yaramacaygna doktora gelememe bile gerek olmadigini bebek saglikli dogsa bile yasitlairna gore zeka algilama problemi yaratacigini vs soyledi bunlari duyunca zordu ama bir daha agzima alamadim ve benim hic midem bulanmadi ilk 3 ay koku tiksintim olmad ona ragmen biraktim esim annem kardesim iciyor yanlarinda durmuyorum egde icirtmiyorum sinirinden 1 hafta agladim ama icmedim ve 1 hafta sonra normale dondum sukur alistim suan. 18 haftalik hamileyim hala deli gibi canim cekiyor her canim istediginde diyorumki kizima bunu yapamam birsey olmayacagi garanti olmaadigi gibi olacagida degil ama olursada ben o yuku tasiyamam bunu dusunup hemen baska bisey yapiyorum temizlik yururuus vs. Nolur kendinize yandas aramayin ictim birsey olmadi diyenlere bakmayin onlarin olmadiysa sizin olabilir allah korusun ve geri donusu yok. Birakmakyorum canim istiyor falan biraz bahane birakmak istenince gayet birakiliyor ha ilk zamanlar sinirli aglak olunuyor el surekli oyalamak icin yemek yeniyor ama emin olun geciyor hicbirsey yavrunuzdan kiymetli degil unutmayin. Saglicakla kucaginiza almayi diliyorum🙏🏻❤️