Jale29 Benim 1.8 ayliq kizim var. 2 ci kes anne olmaq istiyorum. Ama cok korkuyorum bawara bilmemekden. Ewime kizima ev iwine yete bilmemekden. Cokmu zor oluyo ikinci annelik? Ne yapiyim sizce? Mesafemi vereyim yoksa annemi olayim?🥺
Yazmelegi_ Jale29 ben kizim 2 yaşındayken hamile kaldim elbet zorluğu oluyo ama pisman değilim❤️ biraz daha zaman geçse yapamazdım bence en ideal yas aralığı 2.5 3 bana gore
sarilale123 Jale29 bu size bağlı ben ilk çocuğumu bile 31 yaşında kucağıma aldım.29 çok geç bir yaş değil. Bakabilirim deyip güveniyorsanız yapın ikinci çocuğu da
oguzkagan_ Jale29 Benim de bir yılım düşünmekle geçti ve sonunda karar verdik ikinci oldu çok şükür. Oğlum iki buçuk yaşında ben 6 haftalık hamileyim. Oğlum konuşmaya başlayınca iyice ikna oldum. Bebiş doğana kadar iyice büyüyecek. Daha erken zamanda cesaret edemedim.
yesimvera Jale29 benim kızım 4 aylık bence annelik çok güzel Birşey çok küçük olmasına rağmen yine anne olmak istiyorum üstelik lohusalığım çokta iyi değil di🙈tabi benim aşılama ile oldu o yüzden korunmuyoruz ne zamn ki oldu
oguzkagan_ Jale29 Henüz doğurmadım o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Elbet zordur yani ama tek çocuk zor zaten aynı zorluk çarpı iki olacak sadece.