ezgiozturkk Midem çok yanıyor ya şuan 19 haftalık gebeyim gece yatarken yanıyor gündüz de yanıyor boğazıma kadar çıkıyor resmen önerileriniz var mııı :))
tomrisaykol Gaviscon renni şurup yada renni çiğneme tableti yine kesilmezse lansor. Süt yoğurt soda işe yaramıyorsa ki bende hiç işe yaramadı.
berfinandg Bende 10 haftalık hamileyim mide yanmam ağzıma kadar gelen garip bi tat mide öz suyum ağzıma geliyor resmen var mı öneriniz
mlke2906 berfinandg bende çok yaşadım ve hala yaşıyorum canım benim derdime tek çare soğuk süt oldu yarım çay bardağı da içsem hemen işe yarıyordu
berfinandg Süt bana mide gazı yapıyor sanki ya o yüzden içemiyorum ama doktora gittiğimde ilaç yazdıracağım belki çare olur Allah yardımcın olsun senin de 🥹
fatma0280 Genelde doktor gaviskon şurup yazıyor o iyi geliyor ac kalmamanız lazım baharatlı yiyeceklerden uzak durmanız gerekiyor.
sumeyra_yilmaz Kızlar mide yanmasına elma çok iyi geliyor ben yeşil elma yiyorum bir anda şurup içmişim gibi kesiyor bir deneyebilirsiniz bende internette gördüm denedim gerçekten çok iyi geldi mide yanmasından uyuyamadım dün gece 1 elma yedim kesti tamamen