zeyzeynur 35pln benimki haftalık ortalama 10 saatmiş😬😬 ama tüm gün yatıyorun neredeyse uğraş olmayınca artış oluyo he bi de iş yaparken youtube hep açık olur bende müzikten çok video açar dinlerim
dilekmom6 35pln 4 saat 55 dk diyor. Şaşırdım daha fazla bekliyordum ama bu ara ders çalışıyorum ondan herhalde 🥲
zeyzeynur 35pln olabilir ya şu aralar yeni videoda bulamıyorum önceden izlediklerime sardım en iyisi dizi izlemeye dönsem iyi olacak tiktok kaydırmaktan iyidir😂
_yse_ 35pln 35pln bende görünce bir şaşırdım 😂, ama ben gece gündüz uyanık bir hamileyim galiba şimdiden uykusuzluğa alışıyorum. Telefonda hep dua açık olur indirmeye üşeniyorum video şeklinde ekran açık kalıyor ondan çok süreler
33_esra Ekran süremi az tutmaya çalışıp bol bol kitap okuyorum çünkü bebek doğunca uzun bi süre okumaya fırsat bulamayacak gibiyim 😂
NilVibe 35pln abooo keşke bakmasaydım 😄 12 saat 54 dakikaymış. Ya ama şöyle ben evde ses olsun istiyorum sürekli o yüzden yemek yaparken, temizlik yaparken falan hep birşeyler açıyorum izlemesem de dinlemesem de ses olması huzur veriyor sanırım
35pln zeyzeynur bacım kendine vakit ayırıp yarım saatini de kitaba okumaya ayırsan inanki kafan kulağın ruhun az da olsa dinlenecek