35pln Kızlar herkes dünün ekran süresini atsın instagramı sildim kitap okumak için vaktimi alıyor diyerekten bu seferde buraya takılı kaldık 🙄
AtlantisKralicesi 35pln Önceden çoktu bu az benim için kızım uyurken genelde elimde olur o uyanıkken çok elimde değil
35pln anneoluyorummm103 ceviz adam şip şap şop😂😂ben kızıma vermiyorum telefon tv de çizgi film izliyor ama
anneoluyorummm103 35pln benimkide daha 5 aylık zaten vermiyorum sadece şarkı açıp ekranı ters çeviriyorum dinliyor. yoksa hipnotize olmuş gibi bakıyor 😵💫😂
35pln anneoluyorummm103 Anam küçük daha Rabbim bağışlasın ama bacım bence fazla açma alışkanlık yapabilir 🤭😂
35pln AtlantisKralicesi ortalama herkesin bu sürelerde olması peki kocaların evde sanki ne iş yapıyorsunuz demesiyle kapışır😂
demirrleydi_ 35pln ay ben bu kadar beklemiyordum 😂😂 tiktokta Kore dizisi izledim kaç tane ev işi yaparken oyaladı beni 😂
35pln demirrleydi_ Emin ol kimse kendinden bu kadar saat beklemiyordur😂 ama ortalama herkes bu saatlerde🙃🤭
AtlantisKralicesi 35pln net kapışır😂 ama biz de anne ve insanız o kadar da hakkımız olsun iş de bizim telefon da😂