marlam elifsn23 yok kız Perla yapacaktım kullanıcı adı kullanıldı diyor bende maral yazdım olmadı marlam yazdım 🤣🤣😂
twobabymomm elifsn23 çok aramadim ismimi aslında 😂iki bebek annesi ♥️ profilimi de kız erkek aslan olarak seçtim prens ve prensesim🥰
clementine16 myangelson profil resmindeki benim, ai ile arka planı değiştirdim çünkü iş yerimde çekinmiştim sınıfta arkası dağınıktı. İsmim de video oyunlardaki nickname’ime benziyor🌸
elifsn23 clementine16 çok güzelmiş resmin isminin bir anlamı var mı peki 🌸 yani bir karakterin adı mı
demirrleydi_ elifsn23 isim benim ismim 4 yıldır aynı ismi kullaniyorum profilimde yolda bulup çektiğim bir çiçek bir anlamı yok 😂😂
osimdiannee elifsn23 nedensiz o şimdi anne yaptım. Ama görenler o şimdi asker şarkısını anımsıyor 🤣🤣🤣 sözleri değiştirince de güzel oluyor. O şimdi anne canı neler ister. Uykuda mevlam uykuyu bana göster 🤣🤣🤣 ben böyle uydurdum 🤣🤣🤣🤣
demirrleydi_ elifsn23 teşekkür ederim canım tanyeri demek Kürtçe bir isim 🥰 herkese değişik geliyor ya
elifsn23 demirrleydi_ yok canım değişik değil Kürtçe bilmediğim için anlamını merak ettim çok güzelmiş insana umut veren bir anlamı var 🤍