elifsn23 Bu uygulamada kullandığınız isminizi ve profil fotoğrafınızı neye göre seçtiniz canımlar 🌸 Anlatın da biraz sohbet edelimm
myangelson elifsn23 2022 yılında erken doğum yaptım oğlum 2 gün yaşadı kaybettik. O zaman değiştirdim melek oğlum olarak öyle kaldı hiç değiştirmeyi de düşünmüyorum. 🕊️ Profil fotoğrafımda bu gifi çok kullanırdım. Artık benimle bütünleşti resmen o yüzden koydum 😅 o da 2022 yılından beri böyle yanılmıyorsam
Deleted33000 elifsn23 ismim gerçek ismim fotoğrafım da yapay zekaya bizi anlatmasını istedim bana bunu çizdi
kurkmantosuzmadonna elifsn23 Kürk Mantolu Madonna kitabını çok severim. Ordan yola çıkarak kürk mantom olmadığı için kendime göre uyarladım. Fotoğraf da yine o kitabın kapak fotoğrafından.
kartanesi___ elifsn23 İsmimin anlamını kullanıcı adım yaptım. Yapay zekâya özelliklerimi anlatıp avatarımı oluşturmasını istedim, suratıma bir ifade ve kafaya bir taç böyle oldu😂
clementine16 myangelson profil resmindeki benim, ai ile arka planı değiştirdim çünkü iş yerimde çekinmiştim sınıfta arkası dağınıktı. İsmim de video oyunlardaki nickname’ime benziyor🌸
elifsn23 myangelson senden de canım 🤍 şu an kaç çocuğun var peki bildiğim kadarıyla bir tane değil mi
1Ali Kullanıcı adım oğlumun ismi(Aslında Orhan Ali ama uzun oluyor diye Ali koydum 😂) profilde çok sevdiğim bir animasyondan
bmmomss elifsn23 ismim kızımın baş harfleri ve onun annesi olduğuma dair moms😂 Resmimiz de yapay zekaya örgü şeklinde yaptırmıştım🥰
elifsn23 myangelson Allah size bağışlasın 🤍 duygulandım valla isimden böyle bir şey çıkmasın beklemiyordum
kartanesi___ elifsn23 evet birkaç kişiyle fotoğraflaştık çok benzettiler😂özelden söyleyem sana ismimi