mezfamily iremm00 bende de silik çizgiydi ve hamileyim bu teste yanlış olma ihtimali çok zayıf hakkınızda hayırlısı olsun
arsesraa Cimcime30 ben de katılıyorum kesinlikle bugün adet olduğumda tekrar olmadığını gördüğümüzdeki üzüntü o acıyı bi biz biliriz
semaz Nzisty evet cidden destek olmak lazım elden geldiğince. Zaten hayat kimseye kolay davranmıyor. Allahım ağzımızdan çıkanlarla sınamasın diyim tekrar ☺️
pskshk iremm00 2,30 negatif değilki erken yakalamışsın belli ki pozitif, 2 gün sonra testi tekrarlarsan netleşir
leblebi_ Aysel461 bende üniversiteye gitmek istiyordum bu sene sınava giricektim hamile kaldım benim aklımın ucundan geçmedi o an okulmuş kariyermiş bunlar çok rahat bence bizde sorun yok
atesvesu egeemomms bende anlam veremedim hem korunmuyor hemde imkansız gebe olmam diye ortalığa düşüyor
dilekmom6 iremm00 ah bacım ben de üzülmüştüm sınava hazırlanıyorum ve son ayım sınava denk geliyor çok dert oldu içime ama devam ediyorum çalışmaya. Bebeğime de alıştım şükür yokluğunu göstermesin Allah. Negatif gelmiş testin iyi bari