leblebi_ sizin demek istediğinizi anladım. Ama Bu postu “bebeği istememe” gibi değil de aslında yapılan planların bozulması gözüyle okursanız biraz daha arkadaşın duygularını birlikte karşılayıp onu sakinleştirmiş oluruz.
Aslında burda doğacak çocuğa bir tepki yok, hazır olamama hali var.
Mesela ben erken dönem bir hamileyim bebeklerimin tek yumurta ikizi olduğunu öğrendiğimde cidden ilk içsel tepkim ben bunu kaldıramam demek olmuştu. İnsan sesli söylemeye korkuyor ama bazen planladığı şeyler dışında bişey olduğunda başından aşağı kaynar su dökülebiliyor. Zamanla regüle oldum ve ikisi ile birlikte nasıl başa çıkabilirimin kolay yollarını araştırmaya başladım.
Bu başlığı ilk başından aşağı kaynar sular dökülme hali olarak yorumlarsanız anneyi daha rahat anlayabiliriz ☺️ yoksa tabiki Allahım arayanlara isteyenlere de nasip etsin. İlk tepkileri isyandan saymayalım lütfen 🙏🏻 birbirimize sarılarak kabulümüz artacak. Cidden bu forumu ben biraz öyle gördüm. Allah anlık söylediklerimizle bizi sınamasın, hepimizi vaktiyle ve sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah ☺️