melismersin cccrn000 ben anne bebek çantasını eleleden aldım. Arabayı yırt dışından. Burada 50 60 bine tekabül ediyordu araba.
Gks_01 cccrn000 araba konusunu hâlâ çözemedik aşırı pahalı bişey istemiyorum . Çantayı da stylo almıştım şuan ne kadar bilmiyorum 600 700 tldi aldıpımda
littlechick cccrn000 çanta olarak MCD bag aldım çok kaliteli büyük ve kullanışlı Araba olarak Kraft Tokyo kullanıyorum 1,5 yıldır bir sorun yaşamadım
Manifest51 Kraft kenya aldım henüz kullanmadım ama sürüşü güzel hafif az yer kaplıyor sağlam hoşuma gitti
cccrn000 Manifest51 ben çok kararsız kaldım Kraft Tokyo baktım bagi neo baktım Kenya bakmıştım bir de ona bakayım
cccrn000 melismersin hangi markayı aldınız ne kadara denk geldi cybex ve maxi cosi markalarına baktım ama evet çok pahalıya denk geliyor açıkçası bir arabaya o kadar ayırmak istemiyorum
melismersin cccrn000 casiloo diye bir marka. Yılbaşından önce kara cumadan almıştık. 10 bine falan denk geliyordu tl ile.
cccrn000 littlechick hangi modelini aldınız çantanın reklam olarak çıkıyor önüme marka ama incelemedim hiç kullanışlı mı ağır mı çanta
melismersin esmianur henüz kullanmaya başlamadım ama kalıbı falan baya iyi gözüküyor. İç genişliği. 4in1 benim aldığım.
parla94 Çanta almadım henüz, araba da peg perego vivace beğendim geçen hafta ama bakmaya devam ediyorum. Kullanan varsa yazsa keşke
dgngr cccrn000 lui baby ve prego range pro aldım. Aşırı beğendim ama henüz kullanmadım. Araba asansör yoksa ağır olabilir
clementine16 cccrn000 bebek arabamı cybex yurtdışı aldım Bebek bakım çantası için de buraya okumaya geldim ben de araştırıyorum🙈