zeyylo Merhaba hanımlar, ben 6.haftamdayım ancak herkesin anlattığı mide bulantısı, koku hasasiyeti, halsizlik bende yok. Beta hcg de artış var şuan ama bende bu semptomlar yok neden?
semaz zeyylo 8+3 tek yumurta ikizine hamileyim Hiç bi belirtim yok meme hassasiyeti ve zaman zaman gün sonu alt karın ağrısı dışında. Herkes semptom göstermek zorunda değil. Tadını çıkartın çünkü çok yorucu oluyor semptom gören arkadaşlar için. Sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻
Sonay2014 zeyylo bende 5+6 haftadayım hiç bir belirtim yok ara sıra göğüs yanlarım ağrıyor bazen de ani kalkarsam hareket edersem kasığıma kramp giriyor onun dışında bir belirtim yok midem sadece vitamin hapı aldığımda bulanıyor onun da kokusu rahatsız ettiği için
bsr18_ zeyylo olmadığına şükretmelisin canım. 6. Haftadan beri bulantı kusma var. 14. Haftaya gireceğim halâ geçmedi yediğim hiç.birseyden zevk almıyorum. Dua et ki sendede başlamasın
Ziyangillerrr_ zeyylo Bu dünyada cenneti yaşıyorsun shxhsxhshdh benim 8. Haftaya doğru mide bulantısı kusma bir başladı 17-18. Haftaya kadar hergün kusuyordum sürekli ağlıyordum öğürmekten içim dışıma çıkıyordu 2 günde bir acildeydim 7 kg verdim 🤣
ayaznannesi semaz ayy bends ikizlere hamileyim ben hep kusuyorum mide bulantım koku hasaiyeti ve şuan 15+4 haftaligiz hala devam ediyor ama sidetli bir şekilde yok yani azalmış biraz
zeyylo bsr18_ sürekli düşünüyorum. Kan testi verdiğim için kafam rahat orada pozitif çıktı ama bana çoğu kişi hamililiğin böyle olacak diyordu. İnşAllah böyle de devam eder ama insan kendini hamile hissedemiyor bazen unutuyorum 😂
Naznay Ziyangillerrr_ zeyylo kız sus nazar etmiyelim kendimizi net garanti veriyorum erkek çocuk getiriyoruz 😂❤️
melismersin zeyylo bende de bebek hareketini hissedene kadar bir belirti olmadı tatlım. İlk inanılmaz geçmeyen bir baş ağrım oldu. 16. Haftada bebek hareketleriyle birlikteee bütün semptomlar 2. Trimestersa başladı. Benim 1. Si balayı gibi geçti 🫣 bebiş sağlıklı olsında bırak belirti olmasın inanılmaz eziyet oluyor🥹
tugbaack Ayy bende 8. Haftadayım bende de bulantı kusma gibi bişey olmadı hiç Göğüs hassasiyeti de çok değil
edaozguckesimal trimesterda hiçbir şey yoktu, 2. trimestarda başladı mide bulantısı ve kusmalar. 3. trimestardayım bazen hala mide bulantılarım oluyor. İnşallah doğuma kadar mide bulantın falan olmaz
pincat zeyylo benim bulantılarım 8. Haftada başladı. Bazılarında hiç olmuyor herkeste farklı belirtiler olabilir çok normal
gunesbaby zeyylo 6 hafta bu belirtiler için erken ama bazıları yaşamayadabiliyor. Ben 8-9. haftamda ağır yaşamaya başladım bulanları vs. daha erken yani acele etmeyin umarım olmaz hiç🫠
demetkoc zeyylo bende 5. Haftadayım şükür ki bendede bulantı kusma yok sadece kasık batması benim belim ve sırtımda ilk günler çok ağrı oluyordu o da gittikçe azalıyor
demetkoc Birde hareketlerimi baya kısalttım öğrendiğim den beri neredeyse hiçbirşey yapmıyorum ama hastalıklı gibi hissetmek istemiyorum kendimi enerjili bi gebelik geçirmek istiyorum şuan 5 haftalık siz nasıl hareket ediyorsunuz
semaz ayaznannesi inşallah bir an önce olumsuz belirtileri biter de tamamen rahatlarsınız 🙏🏻 ben daha küçük diye mi yaşamadım belirti bilmiyorum ama şimdilik başa çıkılabilir belirtiler var. İnşallah benim süreç de soft geçer. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🥰
cansukccc zeyylo ben 5. Haftadan miğde yanmasıyla bir başladım şuan 11. Haftadayım neler çektim Miğdeden halada çekiyorum inşallah ikinci trimesterda güzel geçer
canan_86 Bende 6.haftadayım. miğde bulantısı ağrı vs hiçbi şikayetim yok sadece çok uyuyorum. İlk hamileliğim henüz kalp atışınıda duyamadım malesef ama doktor notmal dedi