cerenxertan Kızlarrr 26 haftalık gebeyim be kızım olucak aşırıııı hareketli bi bebek böyle gareketli kız bebekleri var mı
sena_eldemir cerenxertan benim kızımda öyle aşırı hareketli 2. Gebeliğim hareketlerini çok erken hissettim şuan 28 haftalığız gittikçe artıyor oğlum bu kadar hareketli değildi
nurr19 cerenxertan 29 haftalık gebeşim ve bebeğim kız. İlk hamileliğim geceleri değil ama sabahları sürekli hareket halinde, hatta bu Nst ya da ultrason makinesine tekme atan bir kız 😁
Fatmanur_0416 cerenxertan benim de kızım aşırı hareketli doktor ultrasonda baktığında bile o kadar hareketli ki şaşırıyordu doğdu fazlası var eksiği yok 🤣
demirrleydi_ cerenxertan olmaz mı benim kızım oğlumdan daha hareketliydi cinsiyete bağlı bir şey değil o
melisasak35 cerenxertan benim 3.cü gebeliğim erkek ilk ikisini hiç hissetmemişim diyorum şuan gümbür gümbür her hareketini hissediyroum 24 haftalık
ozdemirayca cerenxertan tatlı yemememe rağmen ultrasonda o kadar hareketliydi ki cinsiyetini 18. Haftada öğrenebilmiştik hala yüzünü tam görebildiğimiz bir ultrason resmi bile yok🤣 şimdi 34. Hafta hala hareketli alanıda dar artık karnım acıyor🤭🫠
_pearl cerenxertan kardeşimin de kız hayretler içinde kalıyor çok hareketli diye😁 benimki de hiç arada bir