gmzeli24 Kizlar selam size bi sorum olucaktı. 30 nisanda ovitrelle catlatma ignesi yapildi. 7 mayista transfer oldum. 14 mayıs yani dün gece test yapiyim dedim pozitif gordum ama iğne etkisi olabilirmi cizgi baya koyuydu.
gmzeli24 -Cennetkusuannesi- tühh bi heyecanla yaptım simdi yine stres iğne mi degilmi diye 😭 silik de degil koyu pozitif çıktı.
Helenaaa gmzeli24 iğnenin üstünden 14 gün geçmiş bence iğne etkisi değil ama kan verin bugün netleşsin
huzurlugebe Biraz erken ama sen yine de doktorunun dediği günü bekle kolay süreç değil çok normal erken den bakman ama kan daha net 2 gün ara ile yükselişine bakarsın hayırlı güzel haberler alırsın inşallah
Helenaaa gmzeli24 bence kesinlikle var iğneden 14 gün sonra bu kadar koyu çıkmazdı iğnenin etkisi olsaydı hemen kan verinnn😍
gmzeli24 Helenaaa Hemşireye attim daha cok erken iğne etkisi olabilir dedi 😢 kan verdim öğleden sonra cikar. Ama iğne etkisi varsa kandada pozitif gorurum heralde.
Helenaaa gmzeli24 o zaman bir kaç gün bekle ama 14 gün geçmiş iğnenin üstünden etkisi kalmaması gerekiyor
Helenaaa gmzeli24 ya onlar sağlık personeli oldukları için kesin bir şey söyleyip seni umutlandırmak istemiyorlar ortadan konuşmak zorundalar
gmzeli24 Helenaaa Kizlar lutfen bana bi akıl verin. Transfer sonrası 8. gunde kan vermistim sabah. 139 cikmisti. Bugun 11.gunum. gercek kan testi gunum bugundu. Bugun sabah da 251 cikti degerim cok moralim bozuk. 5.gun embriyosu 2 adet verilmisti. Kimyasal oluyorum galiba
-Cennetkusuannesi- gmzeli24 söyle düşün belki o verdiğin ilk testte ilacında etkisi vardı şimdi verdiğinde geçti oyuzden biraz düşük çıktı. 2 gün sonra tekrar kan ver belli olur canım
gmzeli24 Helenaaa evet ayni saat ayni hastane. Cok uzgunum. 2 gunde 2 katı artması beklenirken 3 günde 2 katı artmamis
gmzeli24 -Cennetkusuannesi- evet 2 gun sonra vericem yine ama o 2 gün nasil gecicek bilmiyorum stresten sigara yaktım cok mutsuzum olmucak gibi düşünüyorum.
gmzeli24 minigiminannesi03 kan vermistim aslında 8.gün 139 cikmisti. 11.gün 251 çıktı. Artış iyi degil