yaseminozz nazlictm merhaba bende dün yaptım test aynı nu şekil ikincisi silik olsada çıktı 3 tane yaptım aynı çıktı ama sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı neden olabilir:)
Sezei mrssanne var kuzum hayırlı olsun şimdiden benimde böyleydi testim 81 çıkmıştı seninde öyle olabilir gerçi 200 küsürken bidaha yaptım koyulaşma var mı diye alttaki gibi çıkmıştı o aralıkta olabilir
mrssanne nazlictm yaseminozz glcnylmzz gunebakann nazlictm yaseminozz Sezei gunebakann Kızlar kaset testim hiç sıvı almamıştım henüz zaten Markasını asla bilmiyorum bir tane vardı denemek istedim 
mrssanne tatlibiri glcnylmzz nazlictm yaseminozz gunebakann nazlictm Sezei mumulik mrvrm znnnr aframoms13 Mucizemmmmm_ rabiaalabebe Momyy1999 eminekyr Jale29 Naznay as_s Kızlar dün ve bir önceki günüm testleri yukarıda Bu da bugün yaptığım koyulaşma devam ediyor sanırım 
yaseminozz glcnylmzz merhaba bende dün yaptım test aynı nu şekil ikincisi silik olsada çıktı 3 tane yaptım aynı çıktı ama sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı neden olabilir adetim bugün normalde:)
glcnylmzz yaseminozz dün çok su içtiysen o bile etkiler Mart’ta aynı şeyi yaşadım fakat regl oldum yarın tekrarla istersen belli olur 😊
gunebakann yaseminozz 3 test de aynı çıktıysa,ve sabahki negatif çıktıysa bu biraz garip ama,testlerin fotoğrafını atabilir misiniz görürsek daha net bir şey diyebiliriz ☺️
yaseminozz gunebakann nasıl yükleniyor bilmiyorum bende dayanamadım doktora geldim bekliyorum kan vereyim diye :) dua edin olsun lütfen:)
gunebakann mrssanne Pozitifin de pozitif kıızzzz😂 koş kan vermeye git kooşş Allah tamamına erdirsin inşaallah 🥰🥰
mumulik Pozitif hepsi bence benimde böyleydi canım, emin olmak istiyosan doktora görün , bence pozitif tebrik ederim😊
mrvrm mrssanne bende böyle çıktı ikinci testteki gibi. 4 gün sonra kan verdim. 450 idi değerim. Hayırlı olsun ❤️