Bmsb Kızlar Hayıt tohumu yeni duydum deneyip hamile kalanlarınız var mı varsa yardımcı olur musunuz.Nasıl kullanılıyor,nerede alıyorsunuz.Bizimle paylaşırmısınız🌸☺️
feslegen50 Bmsb kullandığım takviyenin içinde vardı ablam falan da kullanmış hayıt hamile kalmış onun sayesinde ama bende aşırı göğüs hassasiyeti yaptı sanırım kullanmam bir daha
Ziyangillerrr_ Bmsb Canım 1.5 yıl uğraştım gebelik için. Son çare hayıt tohumu kullandım 1 ay ve kullandığım ay hamile kaldım şuan 34+4 olduk. Kesinlikle dene derim
darwinn Bmsb ben Venatura Hayıt otu takviyesi kullandım aktardan aldığım ota güvenemezdim kaynattığım otun ne kadar etkisi var fazla mı az mı bilmem diye araştırıp Venatura nın hapını buldum reglnin 1.günü aç karna 2tablet başladım tekrar regl olmadan hamile olduğunu öğrendim
damla6565 Ben hayıt tohumu ile gebe kaldım. Aktardan alıyorsun sabah ve akşam 1 çay kaşığı kadar demleyip içiyorsun. Benim ilkte tuttu tabi ki rabbimin izniyle sonra da onun vesileyle şuan 25 haftalık olduk bile 🫠🫠
emine1309 valla ben inositol kullandım hayıt tohumu,kullandım düzenli beslenip, spora başladım birkaç ay sonra hamile olduğumu öğrendim
Bmsb emine1309 Bende şimdi doktorum ocean polyester vermişti onunla beraber kullanayım diyorum acaba sıkıntı olur mu
Bmsb Ziyangillerrr_ bende öyleyim şuan ikinciyi istiyoruz ama ilki doğal yolla kendiliğinden olmuştu ikincisi olmuyor bunu duydum denemekte fayda vardır
Ziyangillerrr_ Bmsb Ben sevinç teyze var trendyolda onun üürününü aldım toz şeklinde geldi adetimin bittiği gün sabah akşam 1er fincan olacak şekilde içtim. Özellikle aç karna 200 ml suyu kaynattım içine 1 çay kaşığı dolusu hayıt tohumu tozunu koydum. 5 dakika demlendirip içtim. Çok uzun bekletirsen tadı acılaşıyor. Akşamda içmeyi unuttuğum zamanlarda akşam yemeğinden en erken 2 saat sonra içtim. Bir sonraki adet olana kadar içtim. Ağustos 15te başladım içmeye eylül 15te regli oldum regli olana kadar içtim. Regli olunca bıraktım. Sonra tekrar başladım bi 20 gün daha içip bıraktım