Bsrkrgz Merhaba kızlar, 8 haftalık hamileyim 6 haftadan sonra bulantılarım başladı bazen sabah bazen gün içerisinde bulantı ve kusma oluyor ama bugün iyiyim olmadı, arada böyle sekmesi normal midir? İlk hamileliğim olduğu için en ufak birşey telaşlandırabiliyor bazen☺️ Teşekkür ederim şimdiden.
FasulyeveAnnesi Bsrkrgz arada olur bir durur bi başlar bazen sıklıkla olur gayet normal canım 15 haftalığım Aralık’larla benim de oluyor hele Bebek büyüdükçe safranda artacak sabahları bünyeden bünye ye fark war ama
Sevcanesme Bsrkrgz olabiliyor canım ben 12+5 biraz olsun geçti bulantım inşllh sizde çabucak kurtulursunuz bu durumdan
Bsrkrgz FasulyeveAnnesi teşekkür ederim canım cevabın için, bende öyle okudum birkaç yerde hergün aynı şiddetle olmayabilirmiş bende rutin olarak bulantıya alıştığım için bugün olmayınca biraz tedirgin oldum
FasulyeveAnnesi Bsrkrgz birşey yok Allah’ın izni ile korkma Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin miden bulanıyor diye besinsiz kalma hersey ye gene çıkar çıkarıyor san 🙂🙂
Bsrkrgz FasulyeveAnnesi beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum canım, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım☺️
Bsrkrgz Sevcanesme umarım sabahları özellikle uyandığım gibi bulantıyla uyanıp safra kusuyorum bu sabah kendimi çok iyi hissedince acaba noluyor dedim😅 ama normal gözüküyor sanırım
Sevcanesme Bsrkrgz ayy sabah kusmak sahada kötü vallahi benim geçti sabah bulantım inşllh sizinkide geçer