tdrmss tabiki benim oyle başladı. o gün gayet sancısız agrısız bir gündü hatta hatta şöyle bir anımız var bebeğimin ufak tefek hazırlıkları vardı bu sebeple başlamadığını düşünüyorduk sonra kayınpederim beşiğin son yapılması gerekenleri yaptı en son bir battaniyesi vardı kayınvalidem onu ördü o gün getirdiler battaniyeyi verdiler peşine de beşiğin kalan işleri halloldu beşik bitti kayınpederimlere tamam beşik halloldu ben de yanında oturuyordum ayağa bir kalktım ki suyum geldi sonrasında gayet iyiydim sancın falan yoktu hatta evde kalayım şeyindeydim derdindeydim hastaneye gitmek istemiyordum ama kayınvalidem korktuğu için hazırlan hemen hastaneye gidelim dedi zaten ben hazırlanırken yavaş yavaş sancılarım gelmeye başladı ki hani çok da hemen erken gitmek istemedim ama düşüncesizlik etmişim çünkü ilk gelen sudan sonraki gelen suda bebeğimin tuvaleti varmış tuvaletini yapmış bebeğim onu göz önünde bulundurmadım anlamadım daha doğrusu nasıl oldu bilmiyorum basireti mi bağlandı ama sonrasında dediğim gibi yavaş yavaş sancılar geldi ve hastaneye gidene kadar bu sancı doruklara kadar ulaşmaya başladı ve sonrasında bebeğim kucağıma aldım yani aniden başlayabiliyor böyle şeyler senin de ufak tefek hazırlıkları varsa bebek onu bekleyebilir artık batıldır nedir bilmiyorum ama benim öyle oldu yani tam hazırlıkları bitti saniyesinde benim suyum geldi