aslliasya melis_93 bende de oluyor :) hatta bi kaç kişi iyi misin neden böyle nefes alıyorsun diyip şaşırmıştı artık farkında bile değilim 😅
sena_eldemir melis_93 benimde birkaç haftadır öyle tıkanıp öksürmeye başlıyorum aniden nefesim kesiliyor
salihakandal melis_93 bende 27+5 haftalığım aynı şeyler bendede var nefesim yetmiyor gibi hissediyorum patlıcak gibi hissediyorum afedersin iç çamaşırımı bile giymiyorum evde sıkıyor
yenidennnn aslliasya ben çok zorlanıyorum valla eskisi gibi nefes almayı özledim yemek yerken filan daralıyorum sizinde öyle mi
melis_93 Dün solunum testıne gırdım bıraz sıkıntı cıktı dusmus oksıjen bılmıyorum napıcam nasıl devam edıcek bole yada ne ıyı gelır onerınız varsa
yenidennnn aslliasya benim hep aynı seviyede ama hep derin nefes alıyorum zorluyor yani sebebini anlamıyorum ilk gebeliktede yaşadım doğuma kadar çektim
melis_93 salihakandal evet ama be bole nefes alamıyorum hissi yasıyorum bırkac kez derın nefes alabılıyorum sonra olmuyor
yenidennnn aslliasya hayır gebelikten oluyormuş yemekleri az az sık sık ye dedi sadece ilk gebeliğimde de oldu çaresi yok bence hormonlardan oluyor çok yeyince mide sıkışınca artıyor ama
aslliasya yenidennnn nefes açıcı mentollü bir ürünüm var koklamak rahatlatıyor beni belki öyle birsey de deneyebilirsin
yenidennnn aslliasya bi tane almıştım aslında yastığa damlatlan kargoda hasar görmüş iade edildi almadım yeniden bi bakarım teşekkür ederim
aslliasya melis_93 Tayland dan gelmişti bana orada çok yaygın o ürünler ruj şeklinde yada küçük herhangi bir nefes açıcı olabilir aktarlarda eczanelerden sorabilirsiniz 🫶🏼
melis_93 fatmiiyy merhaba bayadır yok gectı belkıde psıkolojıktı bılmıyorum ama cok sukur ıkı 3 haftadır yok