Alya58 Slm kızlar biraz tuhaf bir post olucak ama ben kendimi çok çirkin hissediyorum. Daha 30 yaşına yeni girdim ama göz çevremde kırışıklık var ve çok kötü görünüyo bildiğiniz ve deneyip memnun kaldığınız güzel bir cilt sıkılaştırıcı tarifiniz varmı. Yumurta beyazı duydum ama tek başına oluyormu haftada kaç kere bilmiyorum
Ayseyucel Alya58 🙈🙈🙈 bence bi doğuralım lohusalığı bitirelim snr kendimize bidaha bakalım... ziraa hamileyken insan istesede kendini begenemiyor... Ama ben haftada 3 gün madecasol ve fito karıştırıp tüm yüze sürüyorum 🤔
Bebekkalpben Alya58 göz çevresi genel olarak genetikle alakalı olmakla birlikte en önemli şey su içmek mümkün oldukça su için onun dışında doğal olarak ne uygulanır bilmiyorum ben yves roche nin global age gözkremi kullanıyorum bana iyi geldi bir de demir ilacına başladığımdan beri gözaltındaki damarlar morluklar kayboldu bunu da Bi köşede aklınızda tutun belki vücutta Bi eksik vardır
Duyguuumm Alya58 yaş maya da iyi geliyor o çizgilere canım benim anlamlar yapar sürekli bende başladım haftada bir on günde bir yapıyorum yumurta akını üç yıldır yapıyorum kendime çok güzeldir onu da dene
23Zumra Alya58 bende oyle hiss ediyorum ksndimi asiri cirkin hiss ediyorum ve kilolu normalde hep zayif ama hamilelikte alinca gozume cok geldi hatta esimle disari dahi cikmak istemiyorum bunun tartismasini bile yaptik 😔 yumurta beyazina gelince annemde duymustum o gencliginde yapmis ama yuzunde busuru sivilce cikmis 😊 birdaha yapmamis
seddaa Ayseyucel madecassolu gebelikte önermiyolar diye biliyorum sağlık ocagında ki ebe söylemişti bana
Duyguuumm Alya58 hafta bir on günde bir yapıyorum onu da.yumurta akını su kıvamına gelinceye çırpıyorum sürüyorum yüzüme maskeyle kapatıyorum tekrar onun üzerine de sürüyorum kuruyunca alttan çekiyorum yavaşça.maskem olmadığında peçeteyle kapatıyorum yüzümü canım tertemiz yapıyo bide yüzü
seddaa Ayseyucel bi doktorunuza danışın bence nedenini bilmiyorum ama öyle söylendi bana, sivilcelerime sürebilir miyim diye sordum garantisini veremeyiz içindekilerden dolayı demişti🤷🏼♀️