likapa61 21 haftalık olduk bebeğim haretlerini hissetmiyorum hala normal mi acaba hafta cuma randevum
zhrrmom likapa61 22.haftaya kadar normal aslında birde ilk gebelikse daha da normal 🌸 aynı hafta dayız bu arada🤗kilo falan da etki ediyor tabiki buna
nazende17 likapa61 ay aynı soruyu az önce yazdım ben de 20+1 hala hissetmedim neden acaba diye düşünüyorum herkes 18de galan başlamış hissetmeye acaba biz mi anlamıyoruz hareketi
salihaci likapa61 Sağlık ocaklarında kalp atışına bakıyorlar istersen her gün gel demişti ebe bana bi baktırın isterseniz ilk gebeliğinizse daha geç hissedebiliyorsunuz
2kids1mom İlk gebelikte normal ilkinde 22 haftanın sonuna doğru hissetmeye başlamıştım nasıl bir fark oluyor bilmiyorum ama ikinci gebeliğim 22 hafta olduk dışarıdan belli oluyor hareketleri çok kıpır kıpır
likapa61 4 cü gebeliğim sanki çok az bi kayma hissediyorum gibi ama tam anlamıyla hareket yok bu arada kilom 80 olmuşum 🙈
bia777 18.haftamdayım ilk defa pazartesi günü hissettim baloncuk patlaması şeklinde, çarşamba günü de çok minik pıt pıt şeklinde vurma hissettim bir daha da olmadı ben de bekliyorum arada sırada geliyor 🫠💕
likapa61 nazende17 bende 1 haftadır çok taktım neden oynamıyor diye bu sabah aç karnına krep yapıp çikolata sürüp yedim 2 tane üstüne çay yarım saat geçti uzandım sırt üstü karnımı da okşadım hafif oynadı çok şükür kasıklarıma tekme attı 2 sefer içim biraz da olsa rahatladı
likapa61 Benim 4 cü gebeliğim pazartesi günü tatanoz aşısı olmuştum kalp atışını tam anlamıyla alamadı biraz da onun için endişe ettim zaten ama bu sabah çok şükür bi iki kere pıt pıt hissettim