yaprakmucizesi İyi geceler herkese doktorum yeşil alana perinotoloji bölümüne randevu açtı çapaya ama asla sistemden randevu alamıyorum sistemden asla çıkmıyor ne yapıcağımı şaşırdım böyle olup randevu alan varmı yardımcı olursa çok sevinirim
maviiss yaprakmucizesi çapayı Bilmiyorum ama 182 yi arayın randevu yok derse ne zaman açılacağını sorun söylüyorlar ben öyle almıştım
melosss25 yaprakmucizesi bende aynı durumu yaşıyorum her gün gerekirse saatte bir kontrol etmeniz lazım ben ancak öyle alabiliyorum
yaprakmucizesi dedimayse peki siz sevklimiydiniz öyle mi oluşturdunuz Mhrs bana kendiniz alıcaksınız ünv hastanesi olduğu için diyor
yeliz1923 yaprakmucizesi Her sabah tam 10 da randevu açılıyor perinatolojiye ben o şekilde aldım hemen bitiyor randevu acele etmek lazım
dedimayse yaprakmucizesi Kadın doğuma gittim ilknordan ikiz gebelik ama biri boş kesenin sizi perinatoloji bölümüne yönlendiriyoruz orası sizi takip edecek dedi. MHRS uzerinden perinatoloji bölümüne randevu alabilirsiniz dedi. Çok zor düşen bir bölümdü yine bir gün zorlarken sistemde talep oluştur yazısı geldi randevu için oluşturdum. Telefon sesini açık bıraktım ertesi gün uygun randevu için MHRS bildirim geldi aldım öyle.
banurettin yaprakmucizesi üniversite hastanelerine 182 ya da mhrsten alamazsınız hangi üniversite hastanesi ise onun kendi sitesinden ya da telefonundan arayıp alabilirsiniz☺️