momdiary06 Hamileyken dış basurum vardı son aylarda geçmişti. Şimdi doğum yapalı 2 ay oluyor tuvalete çıkınca kan geliyor ama dışta basur görünmüyor içte sanırım. Evde nasıl geçirebilirim kızlar dış basura kantoron iyi geliyordu içteki için çözüm nedir
zeynepyldrm_07 momdiary06 canım onu bende çok yaşadım ben hamile kalmadan da vardı ztn bazen lavaboya çıktığımda zorlanıyordum içerden yırıtlma oluyordu ve kan geliyordu
zeynepyldrm_07 momdiary06 ben sürekli vazelini elimle makatın içine doğru ittiriyordum öyle yaptığımda lavaboya rahat çıkıyordum ozmn da kanama olmuyordu eğer sende lavaboya çıkınca zorlanıyorsan içerden yırtılıyordur o yüzden kanama oluyordur sen yinede bi doktora git krem fln yazar
zeynepyldrm_07 momdiary06 zorlama yoksa kabızlık yoksa bi genel cerraha git canım baksınlar içerden basurun kanadığını düşünmüyorum içerden basur çok kanamaz içerden yırtılma olursa kanama oluyor da oda kendini zorlanıyıncs olur ama sen zorlanma yok diyorsun bi görün doktora çünkü bende zorlanma çok olurdu içerden yırtılırdı bazen su gibi akardı çok korkunçtu ya
meervekrky crnckr aynı sorun bendede var ve krem sürmeme rağmen geçmedi küçülmedi birde arada kanıyor benimki dış basur