Alin123 Merhaba kızlar . T+8 dört farklı marka test yaptım . Ama hiç biri net değil . Gebelik var mı sizce
zuhra_yldz Alin123 ikinci çizgi silik çıkmış hepsinde. Daha yeni demek ki,bende oğlumda böyle öğrenmiştim. Hemen kan testi verin bence 😊
-Cennetkusuannesi- Alin123 var canım sana, tavsiyem git direk kan ver 2 gün sonrada artışa bak bende yeni tüp bebekle gebeyim idrarda rakip edeyim dedim rengi koyulaşmadı boşuna stres yaptım
kedilivebebeli Bende 8. Gün daha silik öğrendim sabah hemen kan ver kesinlikle var hayirli uğurlu olsunn
Alin123 Transferim . Kuruma çizgileri mi diye ödüm kopuyor . Çok sağolun cevaplar için . Yarın kan testi vereceğim inşallah güzel sonuç alırım🤲🏼
gulsumm1234 Alin123 benimde T+7 de böyle silik çıktı transfer in 12. Günü kan verdim 218 le öğrendim 14. Gün tekrar verdim 530 A çıkmıştı
gulsumm1234 Alin123 daha yeni yeni beta yükseliyor o yüzden silik çıkıyor korkma aksine moreli iyi tut beslenmenede dikkat et test günü kadar da test yapma yeterli artık
Leyla93- Alin123 hayır kuruma çizgisi degıl bende 6. Gun daha da sılık bı testte ogrenmıstım hemen kan vermıstım ıstersenız kan verıp doktorunuza sonucu atın 2 gun sonra tekrar kan ıstıcek zaten ☺️