elifksbr Kızlar beni normalde kan tutuyor çok fazla kan görünce bayılıyorum mesela serum takılırken damarı patlatıp kanattıkları zaman felan oluyor. Asla sezaryen istemiyorum ama normal doğumda kanları herşeyi görüyor musunuz ve eğer bayılırsam ne olur sizce ? Direkt sezaryene mi alırlar ?
yagiz_didem elifksbr benı de kan tutuyor ilk doğumda damar yolu açarken bayıldım damar bulamadılar patladı falan hatta genel anestezi yapalım dedıler kabul etmdım doğuma gırdım sakınlestırıcı verdiler büyük ıhtımal hıcbısı anlamadım hatta bebek doğduğunda bıle kanını temızlemıslerdı
miracsevim elifksbr beni de kan tutuyor ama normal doğumda kanı pek görmüyorsun sezeryanı bilmem. Mesela oğlumda bi sorun olmadı ama burnu kanasa onda bile fenalaşıyorum
aslhnkrts9 elifksbr normal doğurdum hiç kan vs görmedim beni kan tutmuyo , bebeği çıkardıkları anda da öyle kanlı değildi
sarilale123 elifksbr normal doğumda kan çok görmüyorsunuz, gördüğünüz kan doktorun eldivenindeki olur. Benim oğlumun kafasında yüzünde falan kan vardı, doğar doğmaz ten tene temas yaptıkları içindir oda. Siz durumu söylerseniz güzelce silip gösterirler size