sugunes 29 haftalık hamileyim 1 haftadır ayaklarım çok şişiyor ya havalarda ısındıkça daha mı artıyor sanki ama hafta olarak erken değil mi ödem için bu durumu yaşayan var mı😢 tansiyonum normal bu arada
yldzz01 sugunes iki ayagınızda aynı orantıda sısıyorsa normal canım ama eger bırı farklı bırı farklıysa doktora gozuk
Alininanne sugunes bende de öyle hele akşamları daha şişkinlik artıyor tansiyon düşüklüğü vardı zaten bende ayaklarımda yaklaşik iki haftadr sıcaktan sanırım şişiyor anlamıyorum ki
sugunes yldzz01 öyle olunca dolaşım sorunu oluyor sanırım dimi, ikiside şiş gibi ama sol daha şiş geldi gözüme şimdi öyle diyince. Bi soruyım doktoruma olmazsa teşekkür ederim😣
yldzz01 sugunes onu tam bılmıyorum canım benım tansıyon sıkıntım vardı o zaman doktorum bır ayak dıger ayaktan farklıysa gel dmeıstı ama zaten fark gozle gorulur bısey olur yanı anlarsın bırı cok dıgerı az ıse
sugunes Alininanne evet benimde akşamları daha şiş mesela şu an😢😢 gerginlikten parmaklarımı tam açamıyorum bile valla
elifcinarr Alininanne siz kaç haftalıksınız? Benimde tansiyonum 9/6 larda ve ayaklarım 2 3 gündür çok şişiyor gündüz de belli oluyor yani şiş olduğu