beautiful_ cuteregina evlendiğimde gebe kalmak istediğimde bulmuştum 6 sene önce oğluma hamile kalınca kullandım doğuma kadar buradayım doğumdan sonra gittim şimdi kızıma hamileyim tekrar buradayım 🤭❤️
elifsn23 cuteregina pinterestten gördüm 😂 birisi hamilelikte kullandığım uygulamalar diye bir resim paylaşmıştı indirdim ben de
kartanesi___ cuteregina Sosyal medyadaki reklamlardan daha önce görmüştüm hamile kalınca indirdim hemen
sevimlipandahii cuteregina çok sevdiğim dayımın eşi kullanıyordu Ben tabi o zmanlar lise 2. Yada 3 falandim Evlendim bende kullanmaya başladım 🫶🏻
kimchikimdi cuteregina Tt karşıma cok çıkıyordu, öyle hesapsız kullanıyordum sonra hesap açtım. İyiki de gordum de actim 💖🫂🎉
Deleted33000 cuteregina hamileyken arkadaşım tavsiye etti yükledim sonra düşük yaptım sildim aradan bikac sene geçti tekrar hamile kaldım yeniden yükledim doğurdum gidemiyorum burdan iyiki happymom☺️☺️
rustemli_08 cuteregina bana da arkadaşım söyledi.bende günde 4,5 defa burdayim.Daha çok merak etdiğim doğum mesajları🥲Gözüm hep o konuyu ariyor
valeriaa_ cuteregina tesafüf buldm ,hamilelik uygulaması indirdim ordan diğer seçeneklere tıkladım ,sonra baktm forum yazıyo bi girdim ki ayyy ne güzel toplulukmuş ,üye oldum hemen bu şekilde 4 senedr burdaym
melisasak35 cuteregina 8 sene önce ilk oğlumda keşfettim bidahada hiç silmedim :) happy kids happy mom severek kullanıyorum yıllardır
097 cuteregina yengemden gördüm o doğurdu 3 ay sonra ben hamile olduğumu öğrendim bu uygulamayı indir demişti
Yazmelegi_ cuteregina cok pimpirikli araştıran biriydim tesadüf buraya denk geldim o günden beri de burdayım ❤️ İYİKİ HAPPY MOM🌸
glcnylmzz cuteregina 2017 yılında bebeğimin haftasını kontrol etmek için uygulama arıyordum happy momı buldum doğumdan sonra happy kidse geçmiştim inşallah yine aynısı nasip olur 😊