glcnylmzz Allahneverdiysee 😢 oldu mu şimdi Neyse dur bakalım pazartesi bende olmazsam bir daha ki ay beraber bekleriz 😊 Pazartesi direk doktora gideceğim akıntım çok bu ağrım çok enfeksiyon var mı yok mu ona baktıracağım Kan da veririm 1 kere var yok içim içimi yemez
znnnr Yaprakunallar yani on gündür böyle ağrılar çekmen normal gelmedi bana istersen bir doktora görün
Gulceefe-00 glcnylmzz bat 20 Mayıs bu ay test falan yapmadım her ay olumsuz olunca bu ay kendime söz verdim adet olana kadar bekleyeceğim yapmayacağım test geçen ay aşılama yaptırdım negatif oldu bu ay da sadece letu kullandım yumurta gelişti kendiliğinden çatladı bakalım nasip
Allahneverdiysee glcnylmzz öyle yaparız canım bende de enfeksiyon var yoğun hem de kimyasaldan kaynaklıdır belki ama doktora gitmedim maydonoz suyu kynatıp içicem
glcnylmzz yasodkd forum ekranına geldiğinizde sol üstte 3 çizgi var oradan mutlu resime fotoğrafı yükleyip linki kopyalayın buraya gelip yapıştırın 😊
Yaprakunallar glcnylmzz gün içinde değişiyor bi kabız bi normal korkuyorumda yapmaya bir buçuk yıldır deniyoruz
glcnylmzz Allahneverdiysee bende ondan dolayı şüphelendim enfeksiyona açık bir bünyem var en azından emin olurum baktım enfeksiyon var maydanoz kaynatıp içeceğim güzel söküyor
sesu43 B good diye bi markayla yaptım 2 tane silik çıktı sonra başka testle yaptım erken gebelik negatif çıktı kasıklarımda hafif batmalar var adetime 6 gün kaldı 😒
glcnylmzz sesu43 geç döllenme olduysa eğer çıkmayabilir şu an benimde 2 gündür kasık ağrılarım belimin ağrısı tavan yaptı regl olacakmış gibi hissediyorum 3 gün var ne olacak bakalım 🤷🏼♀️
Allahneverdiysee glcnylmzz anladım canım ben de başlayacağım reglken içsem olur mu acaba ilk kez yapıcam
yasodkd glcnylmzz ilk beş dakika daha önemli diyorlar ya emin olamadım inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin