Mrsfly glcnylmzz bat 20 si, 4-5 gündür gögsüm ağrıyor hafif bulantım var 3 gündür dün test yaptım ki çok erkendi negatif. Çok umudum yok zaten
Sevdanindogasi mrssanne 16 sı 17 si gibi okurum diye düşünüyorum adet Nisan 16 son regl tarihim bugün tekrar yaptım test daha belirgin bir çizgi çıktı bir iki gün geçsin kan testi vereceğim
momsibel Bat 19 gunebakann zamanlamamiz aynı gidiyoor. Benimde bugün göğüs ağrım azaldı sana ek olarak bel ağrım var bazal ısım hâlâ düşmedi. Test yapsam varsa belki silik falan çıkar ama beklemek istiyorum pazartesiye kadar
glcnylmzz tugbiiss 2. Kanı verdiğim günün sabahı test yaptım daha da silikleşmişti konduramadım ama sonucu görünce anladım Pazartesi kan verdim salı öğrendim regl oldum
minosannecik_2minis glcnylmzz bat 19 🖐 Hâlâ adet olmadım ama eli kulağında sanırım Dpo 10da idrar pozitif KAN negatif geldi Bugün dpo 14 adeti bekliyorum umutsuzca
glcnylmzz minosannecik_2minis bugün yaptın mı test Ben yaptım negatif pazar ya da pazartesi tekrarlayacağım pazartesi regl günüm ağrılarım var bakalım ne olacak
minosannecik_2minis glcnylmzz yapmadım yapmıycam adet olmazsam eğer pazartesi normal jinekoloji randevum var varsa o gün öğrenirim yoksa da başka bahara artık