Sunshine__ damlasv Allahtan bende tesettürlüyüm canım hep uzun elbise ferace giyiyorum dediğin gibi iyi oluyor
Havin49_ Sunshine__ ben vajinal estetik olucam canım ona karar verdim vajinada genişlemeden ve mesanenin sarkmasından olur dedi doktor
damlasv Havin49_ ben doğumdan sonra geçer diyordum ama sizin geçmemiş doğumda kesi atılmadı mı dikiş oldu mu acaba doktorum ben önlem amaçlı daha başlarken kedi atıcam sonra dikicem eskisinden sağlam olur demişti 😄
Sunshine__ yeliz1923 O zaman aramıza hoşgeldin canım grup oluşturalım hatta adı çişli kızlar olsun 🤣🤣🤣😆😁
Havin49_ damlasv atıldı canım ama ben popoma kadar yırtıldım be ikinci doğuma giderken doktor ilk doğumdan açıklığın kalmış deri ben ilişki için önemsemiyorum ama altıma kaçırmadan ötürü hayatın kilitlenmiş gibi bi yere çıkamıyorum
Sunshine__ aprilbaby Vallahi canım benim pek geçecek gibi değil ya doğumdan sonra doktora gitmem gerekiyor
minikkalbinaneysi Sunshine__ Amin sağolun. 🌸 Artk olduğu kadar bende öyle iddaa etmiyorum ama bir işin az da olsa devamlı olanı makbuldür misâli yapıcaz birseyler 😉
Mrh16 Sunshine__ benim ilk gebeligimde olmuştu canım doğum sonrasındada kalmıştı bnde kadın doğuma gittim hap vermişti sonra geçti şükür şimdi bunda 28.haftayim 13 14lerde olmuştu ama geçti kendiligunden gebelikte normal yani☺️
defnosunannesi_ Sunshine__ benimde bir kaç kez başıma geldi cişim geliyordu tuvalete gidemeden ansızın hapsuruk geliyordu kaçıyordu hemen ama ben günlük ped kulaniyorum çareyi onda buldum gerçekten yoksa sıkıntı