BMA Aysegulburakdogru ben degil ama yengem gitti sureyya hanim ve ahmet bey varmis onlar cok iyiymis biraz pahali benim icinyoksa giderdim bende süreyya hanimda dogum yapti hemde kürtaj oldu yeni cok beğeniyor canim ikisinide1
Aysegulburakdogru BMA teşekkür ederim ben de oraya gittim 2 defa ama süreya hanıma gitmedim haftaya ona gitmeyi düşünüyorum
BMA AyEr canim ben gitmedim yengemin gittikleri ahmet ve sureyyaydi bitane genc erkege gitmisti hic begenmemisti genc mi dediginiz kisi
Ersozburcin Rukiye2709 medicana beylikdüzü ada rukiye bender çok ilgili eşle doğuma bile alıyor. Çok tatlış bir hanım😊 kesinlikle tavsiye ederim.
AyEr FatmaAtess ilk bebegıme ona gıtmıstım canım yıne aynı sekılde aksam doktoru dımı ve dogum ucretını ogrenmek ıstıyorum o yuzden sordum🥰
Ersozburcin BMA benim allians tamamlayıcı sağlık sigortam var sadece katkı payı ödemesi yapıyorum cnm fiyat bilgisi bilmiyorum.
AyEr FatmaAtess gecen yıl 500 normal dogumdu ben ılk gebelıhımfe o doktora gıttım bebegım öldu sımdı ıkıncıye hamıleyım anadolu hast gıdıyorum
BMA Naz555 dogum fiyatlari nedir acaba bi arkadas 900 yazmis normal dogumu sezeryanda 1100 demis az geldi orasi pahali bi yer benim bildigim
BMA FatmaAtess he tamam canim bende oraya gidiyorum sorucaktim bu hafta hulya hanim mi yoksa eski esi olan kisimi