cerendemirkan Hamilelikten önce de halsiz bitkindim şuan 15 haftaya giricem daha da halsizim ikizlere hamileyim korkuyorum ya bakamazsam yetişemezsem diye hamilelikten önce halsiz olup doğumdan sonra bir dinçlik gelen var mı
1cey cerendemirkan hamilelikte bende aşırı halsiz oluyorum. Bide ikiz daha zordur eminim. Doğduktan sonra zorlayan tek şey uyku oldu beni, her fırsatta uyumak gerek onun dışında ister istemez zaten dinç oluyorsun
mrvgrbz cerendemirkan ikiz gebelik +2 efor demek yani vücut tekil gebeliğe göre daha fazla enerji harcıyor bu durum normal, vitaminleri ihmal etmeyin bide beslenmeye önem vermek geriyor
3boysmom cerendemirkan bende ikizlerime hamileyken öyleydim, hayattan zevk almıyordum inanın. doğum yapınca bana bi enerji geldi yada gelmem zorunda kaldı diyelim😂
Buhati cerendemirkan aşkım doğumdan sonra enerji geliyor merak etme hamileyken beni de sürekli uyku basıyordu doğumdan sonra 2 saatlik uyku ile turp gibi olmaya başladım. ama öncesinde de bitlinlik var demişsin bitkinliğinin sebebi vitamin eksikliği tiroit falan olabilir gidip kan vermelisin bence
Havin49_ cerendemirkan ben çok değil normaldim ama bir köy kadar iş yapardım hergğn kaynana benle yaşıyordu o vakit daha yeni 2 hafta oldu gideli bir oğlum daha var ikizlerim küveze girdi sürekli oraya hit gel Allah o gücü kuvveti veriyor Allah’ın izniyle altından kalkarsın cnm