edra1945 Sabah 4.30 da sancılarım başlamıştı şuan sancılarım 3 dakikaya 5 dakikaya bir düşüyor gelince çok şiddetli geliyor canım çok yanıyor acile gittim nst de gram sancı çıkmadı cihazda bağlıyken 4 5 kez daha sancı geldi onlar da gözükmedi eve gönderdiler sancın sıklaşırsa gel dediler daha ne kadar sıklaşabilir ki 2 3 cm açılma var dediler 38+5 de 2 cm açılma vardı açılma da ilerlememiş şuan 39+4 um
ahmetinoznuru edra1945 ben de ilk hamileliğimde sabah sancım vardı hafif hafif. Kontrol günümdü eşimle gittik 15 dk da bi sancı geliyordu acile gittim açıklık 1 cm dedi gönderdi polikliniğe gittik ayakta duramıyorum sancı gelince nst de sancı çıkmadı aslında oldu sancım ama çıkmamış doktor doğum değil 3 gün sonra gel dedi eve gittim akşama sancım 5 dk ya bire düştü acile gittim açıklık 5-6 cm olmış bi kaç saat sonra doğum yaptım
cyj Başka bir hastaneye gitme şansın var mı? Bazı nstlerde hata oluyor arkadaşımın başına geldi çünkü, kız sancıdan kıvranırken nstde çıkmıyordu, meğer cihazda hata varmıs probunu değiştirip tekrar bakınca düzelmişti
edra1945 ahmetinoznuru akşamdan beri düzensiz sancılar vardi ama şiddetli 10 dakikada bir 7 dakikada bir 5 dakikada bir ona rağmen sancı çıkmadı nst de bağlı iken bile sancı çektim oda çıkmadı gece 4.30 dan beri sancı çekiyorum 2 cm açıklık vardı zaten daha çok açılması gerekmez miyidi ?
ahmetinoznuru edra1945 düzensizse yalancı sancılar oluyormuş gebe okulunda öyle söylemişlerdi başka hastaneye gitme imkanınız varsa bi de oraya gözükün nst kaynaklı da olabilir çıkmaması ama dediğim gibi düzenli mi ona dikkat edin
Anne123__ edra1945 bir duş alıp rahatlayın sancılar geçmez artarsa da hastaneniz yakınsa eğer tekrar bir kontrole gidip bir kontrol ettirin açılmanızı evde ne kadar çekebilirseniz o kadar sizin için konforlu ve rahat bir süreç olur. Bebeğin hareketlerini de kontrol altında tutarak dayanabildiğiniz kadar evde çekin sancınızı naçizane fikrim🌸
edra1945 Anne123__ evim hastaneye yakın çekebildiğim kadar çekmeyi düşünüyorum ağrıyı umarım açılma ilerler ☹️
edra1945 Dogurdum çok şükür gece 2 de 5 cm açılma ile yatisim yapıldı 11.15 de gündüz dogurdum çok şükür çok zordu ama bebisim şimdi yanimda ♥️