anneadayibiri kisbebisi biz de metehan koyacak gibiyiz ama yanına ege ismini de ekleyeceğiz gibi Metehan Ege olacak gibi uzun oluyor ama Ege ismini de çok sevdim içimde kalacak yoksa
Sleepypanda semahayall ortaokulda öğretmenim ve her sınıfta yavuz var 😅 yavuz selim diye birde. Selim benim de sevdiğim isimler arasındaydı sürekli görünce bir de aklıma öğrenciler geldikçe vazgeçtim 😅
allyslife Sleepypanda bir öğretmen deformasyonu.. öğrencilerin huy ve isimlerine bakmaktan isim beğenememek, seçememek😂 ben de her önerilen isimde öğrencilerimi düşünüyorum, nasıllar diye gerçekten ismin enerjisi var ve neredeyse o ismi taşıyanların çoğu aynı enerji/fıtratta oluyor😂
semahayall Sleepypanda ya ben çoook eskiden beri beğeniyordum , ne ara artmış , ben çevremde hiç duymadım bilmiyordum 😅 erkek ismi daha zor galiba , kızda seçenek daha fazla
Sleepypanda allyslife cidden öyle. Kızımda daha atanmamıştım öğrencileri düşünmemiştim de bu sefer isim aşamasına gelince öğrenciyi düşünmeden nasıl isim seçicem bilmiyorum 😅
Sleepypanda Ay birde Muhammed x, Mustafa x diye çok yaygın isimler. Artık öğrencilere soyadlarıyla hitap ediyoruz çünkü isim söyleyince ortalık karışıyor.
Zehrailly dumann2 Oğluma isim düşünürken Yalancı Yarim dizisini izliyorduk eşimle orda Barış Akarsuyu gördükçe oğluma Barış ismi koymak istedim fakat sonra kaderi benzer diye korktum vazgeçtim onun yerine yine anlamı güzel olan Çınar ismini koydum. Eşim Bursa’lı ben de evlendikten sonra bir süre Bursa da yaşadık o kadar sevdim ki orayı oraya ait bir parça olsun istedim Ulu Çınar dan esinlenip bu ismi seçtim 🥰
Sleepypanda semahayall benim çevremde de yok ama öğrencilerde çok duyuyorum. Erkek isimleri cidden zor ya 😅
Sadeesevenbiri dumann2 ben ilk oğlumda hep Milan efe istedim eşimin sevmemesi ile ortak karar ile miraç koyduk seversiniz belki 🤭